fredag 21. februar 2020

Fem en fredag #8


När tog du ett bad senast?

Jeg bader nesten hver dag vår, høst og vinter. Inne i badekar, godt varmt vann med selskap av en bok. Synes det er en veldig koselig avslutning på dagen før en kryper til sengs for kvelden.


När lärde du dig simma?

Jeg kunne svømme før jeg begynte på skolen. Lærte å svømme i fjorden når vi var på stranda hos mine besteforeldre. Jeg er ingen rask svømmer, men jeg holder meg flytende i det minste.


Räknar du dig till badkrukorna eller badankorna?

Så lenge vannet er varmt er det egentlig det samme, men et avkjølende bad ute på en varm sommerdag er også veldig godt. Blir vel heller sånn alt til sin tid.


Var badar du helst?

Jeg liker best ferskvann. Både basseng vann og saltvann smaker ikke noe godt om en får sprut i ansiktet. Jeg liker også helst å bade der det ikke er mange andre folk å ta hensyn til eller konkurrere med. Siden jeg har hunder har jeg stort sett med meg noen av dem. Det er det ikke alle som er så veldig begeistret for.


Vad säger du om isbad?

Nei takk, jeg liker veldig dårlig å bli kald om det er i vann eller andre steder.


Det er Elisa Matilda som har dagens tema for hva som skal skrives om i dag. Fem punkter som skal svares på. Klikk deg inn for å se hva andre har svart også.10 kommentarer:

 1. Jag håller med dig; Det är skönast att bada på ett "eget" ställe utan andra badare. Vi har ju hund och dessutom är det inte skönt med sandbadstränder!!
  KRAM/Susie

  SvarSlett
 2. vackra bilder, jag är inte heller duktig men försöker.

  SvarSlett
 3. jättefina bilder! men det ser inte ut att vara badväder

  SvarSlett
 4. Det blir inte särskilt många utomhusbad längre men jag håller med om att sjöar har det bästa badvattnet. Men det allra skönaste badet fick jag på Island där det var som att gå ner i ett stort badkar med varmt härligt vatten.

  SvarSlett
 5. Vackra bilder med klart och rent vatten! Dock, bada? Nja, jag vill ha värme.
  Badkar är fint. Jag har aldrig varit på Island men kan tänka mig att badet är härligt där!

  SvarSlett
 6. I badekaret altså. Pingle! ;) Det badekaret vårt står nesten urørt, om ikke noen av barnebarna absolutt vil bade da. Jeg får klaus når det blir så varmt i rommet, så orker ikke det der lengre. Men du, hva i alle dager betyr badkrukorna/badankorna???

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg googlet og fikk badekar på begge så jeg er neimen ikke sikker...

   Slett
 7. Underbara foton till veckans tema, man kunde nästan tro att du gillade vinterbad! Avundsjuk på dem som har badkar, hos mig finns bara en dusch. Trevlig helg

  SvarSlett
 8. Vi har egen strand här hemma skönt utan andra människor...ha en fortsatt trevlig kväll kram Nina

  SvarSlett
 9. Har läst några bidrag till temat, och hittills är det bara du och jag som utnyttjar våra badkar dagligen åtminstone under vinterhalvåret. Bra, då känner jag mig mindre ensam om denna "lyx";-)

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...