mandag 24. februar 2020

Glad mandag


Tipper dere i det minste er glade for at der nærmer seg slutten på fuglebildene jeg har tatt. Kamera fyller seg stadig opp med nye mer eller mindre bra bilder, så det er ikke det det skal stå på framover er jeg redd. Nå som våren kommer så blir det enklere å ta bilder til fotoutfordringen også. Spørs om jeg må ha med meg lista i bilen sammen med et kamera, så tar det nok ikke så veldig lange tiden før jeg har fylt opp rimelig bra med temaer tenker jeg.


Denne uka har Patran vinterferie, så da kan jeg begynne på jobben klokka åtte isteden for sju om jeg vil. Ingen skal sitte på på jobb heller, så jeg trenger ikke være presis. Det er ikke bare en glede i dag, men hele uka. 


Jeg har deaktivert brukeren min på sukker, slettet appen på telefonen og går for "det virkelige livet" variasjonen.


Da har jeg rundet "sukker" siden tirsdag... Er jeg kresen, eller har de få kandidater? De som endte til høyre hadde jeg match som var dårligere enn 70… bortsett fra 1. 


Nå er det jo tråssalt snart sommer og på våren så står mulighetene på rekke og rad ellers i naturen. Jeg har sett på Casa Numme på tv der kjendiser snakker om hvordan de møttes og hvorfor de fortsatt holder sammen. Det er ingen av dem som ikke har møtt motgang, og ingen som ikke har jobbet litt for å få den andre interessert i seg. Stort sett har livet vært styrt av tilfeldigheter, så da går jeg for den varianten jeg også.


Jeg får gjøre som svana, rette meg opp i ryggen og bruse med fjærene. Så kommer dem strømmende. Den som leiter den finner, så en må bare være nøye nok og følge alle impulser. På lørdag skal jeg på Gledeshuset og helga etter skal jeg til Nesbyen med Kjersti. 


 










1 kommentar:

  1. Jag tröttnar inte på dina fågelbilder så du får gärna bjuda på fler :D
    Några råd om hur man träffar "den rätte" har jag inte. Det var 40 år sedan jag letade och fann mitt livs kärlek och det fungerar inte på samma sätt nu ;) Men du lyckas nog till slut om du har tålamod. Kanske väldigt snart t o m.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...