søndag 23. februar 2020

Ukesoversikt


Akkurat nå
Venter på at sola skal begynne å varme litt så jeg kan ta med hundene på en rundtur. Mest for at jeg må vente på at håret skal tørke etter dusjen, så får en se hva dagen bringer.


Ukens tanke
Tja denne uka har vært ganske full av tanker. Det har vært opplæring eller rettere sagt gjennomgang av nytt regnskapssystem som vi skal gå over til i slutten av mars. Noe blir enklere, men noe virker mer tungvindt så jeg er ikke helt overbevist om at alt blir bra. Jeg har søkt en interessant jobb og på fredag fikk jeg mail om at det var 120 søkere og de som skulle plukkes ut til intervju får telefon på mandag eller tirsdag. Jeg sier ofte at en må ha trua, men etter forrige uker er jeg ikke fult så sikker på at det hjelper å ha trua heller. Jentene nærmer seg slutten på løpetiden og det blir forholdsvis rolig i huset neste uke forhåpentligvis.


Ukens favorittdag
Helt klart fredag! Da er det helg og jeg slutter tidlig på jobb. Merethe, Marius og Patran kom hjem for å være med å feire bursdagen til mamma. Jeg kjente jeg ble veldig varm i kjakene og fikk hjertebank for første gang på et års tid. Fajitas og pitabrød til middag, tv titting og stort sett en optimal dag.


Ukens mest leste innlegg
Ble helt uten tvil gårsdagens innlegg om min deltagelse på Kjøttmarkedet. Med mine vanlige rundt 30 besøkende daglig, endte det innlegget med å bli lest av 122 hittil. Dumt jeg ikke hadde reklame på det innlegget så jeg kunne håvet inn litt midler på det. 


Ukens irritasjon
Denne uka her tror jeg ikke jeg har vært irritert, ikke i noen vesentlig grad i det minste. Når jeg ikke husker noe nå, så kan de ikke ha vært noe særlig å henge seg opp i i det minste.


Ukens opptur
Uten betenkeligheter må det bli fredagens møte. En forholdsvis hyggelig bursdagsfeiring. Turer med hundene i solskinn. Merethe hadde med nydelige hvite roser til meg når hun kom. Hun hadde også strikket ferdig genseren jeg kjøpte garn til før jul. Heldige meg!


Ukens nedtur
Jeg rundet sukker uten mer enn en kandidat som var en god match. Når jeg har strekt med i et forholdsvis vidt geografisk område og aldersmessig forholdsvis langt, så er konklusjonen at det må være forholdsvis dårlig utvalg blant single menn på nettdating generelt. Jeg godtar ikke hva som helst for å kanskje gi dem en sjanse. Om de ikke har et profilbilde som er såpass tiltalende at de kunne fått en klem på første date, nei da kan det være. 


Neste ukes mål
Jeg må ta et skikkelig tak i sommerkroppen, nå nærmer sommeren seg og jeg har ikke gått ned mer enn et par kilo. Skal jeg få på meg kjolen jeg fikk av Patran til jul så den ser bra ut, så må jeg ned fire til. Det er jo bare en uke så er det første vår måneden. Jeg skal kutte ut litt godteri, ikke alt. Jeg skal kutte ut litt bruk, men ikke hele tiden. Jeg skal være litt mer aktiv ute, for nå er det snart bare veier alle steder, jentene er ferdig med løpetiden og det er ingen grunn til at det ikke skal være lange turer hver dag lenger. Det er jo tross alt lyst lenge etter at jeg kommer hjem fra jobb og har spist middag.


Ukens anbefaling
Nyt livet og ta dagene som de kommer, plutselig dukker det opp en overraskelse du setter pris på. En må da ha trua!


Ukens dikt
Alt var annerledes, men allikevel var det det samme.
Myke kjærtegn, behagelig hviskende stemme. 
Hender som stadig ble dristigere.
Munn som søkte, fant, krevde.
Så blei du borte, du lovet å ringe.
Men jeg hørte aldri noe mer.
Tomheten jeg følte blei større enn jeg trodde.
Da måtte jeg innse at du betydde noe for meg.
Du behandlet meg som en skjør blomst.
Du stelte meg varsomt,
var øm og god.
Du lovet snart... snart igjen.


2 kommentarer:

  1. Grattis i efterskott :D Jag hoppas jag förstod rätt och att det var du som fyllde år och inte din mamma ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, jeg har bursdag i påsken, det var min mamma som ble gammel på fredag ;)

      Slett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!