tirsdag 25. februar 2020

No rain - no rainbow


Det betyr vel rett og slett at en må tåle litt motgang for å kunne oppnå noe glede. Man må også bidra litt selv for at ting skal gå rett vei. Nå går det mot lysere tider naturmessig, så nå er det bare å ha trua på at ting skal ordne seg.


Rosene og morsdagskortet som Merethe hadde med når hun var oppe igjen i helga. Hvite blomster er de fineste blomstene som finnes. Mange synes de minner om begravelsesblomster, men jeg synes ikke det. 


Tirsdag og jeg er vel like lykkelig i dag som i går, så jeg kunne like godt skrevet glad tirsdag. Men da hadde det vel blitt ganske ensformige overskrifter her. Ronja er høyløpsk og for å få sånn nogenlunde fredelige netter så har hun også endt opp nede sammen med de andre i hvert sitt bur. Et pr dager til nå så er det over på henne også. Det gikk to dager som Mounty spiste før han sluttet igjen, så litt næring har han fått med seg. Bella fikk ligge i senga med Patran så hun koset seg i alle fall. 


Han er fortsatt med på jobben om dagen og får seg en liten tur sammen med meg og Siv i lunsjen. Greit med litt luft for noen og enhver når en sitter rolig hele dagen og titter på skjermen. 


Jeg har krysset av for endel ting på mattilsynets sider på nettet for å få informasjon når det er noe nytt som skjer. Nå har Mattilsynet hatt et prosjekt på hunder som bor ute. Det var endel avvik, og om du er interessert så kan du finne rapporten HER. Generelt kan en si at de som hadde ting i orden var mange, men de som hadde avvik fra regelverket hadde mange avvik som regel.


Merethe kunne informere om at hun hadde fått vannkopper, så om jeg er blitt smittet med viruset i helga så får jeg vel helvetesild. For jeg har nemlig hatt vannkopper tidligere. Håper jeg går klar for jeg har ikke tid eller lyst til å bli syk. Det kunne gå tre måneder før du var frisk igjen og de som var uheldige kunne være syke og ha vondt ennå lenger fant jeg med litt googling. Men da hadde det nye regnskapsystemet blitt implementert og ferdig før jeg kom tilbake. Man må jo se ting fra den lyse siden.


I kveld skal jeg se om jeg får lest ut boka mi, det er ikke så veldig mye igjen av den. Ferdig spist middag og litt sur vind ute, da kan en kose seg inne med god samvittighet.



2 kommentarer:

  1. Vita rosor, och även andra vita blommor, är vackra och jag tycker att de passar när som helst.
    Stackars Mounty som har så många löptikar att sukta efter. Det blir skönt för er alla när det är över och då kan han äta sig stark igen :)
    Jag håller tummarna för att du inte ska ha blivit smittad. Det är nog inte troligt att du får vattkoppor en gång till men det kan ju bli bältros om du har riktig otur. Men jag håller tummarna för att du klarar dig.

    SvarSlett
    Svar
    1. Med min flaks så går det vel rett i sykeseng tenker jeg... Men en må ha trua!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...