fredag 18. september 2020

#13 Feil deg fram


Våg å ta sjanser på noe du ikke har prøvd før. Et feilsteg kan være tegn på at du er på en spennende vei, bort fra den trygge stien. Sånn lød dette kapittelets oppgave i Kamerakuren.  Men jeg kan ikke komme på en eneste ting jeg ikke har tatt bilde av. Ikke har jeg noen trygg sti heller, eller noe jeg er usikker på, så her kom jeg ikke langt.


Både høstfarger og solnedganger er det vel bilder av i overflod her. Men jeg må jo vise fram litt da om jeg skal komme gjennom denne boka kronologisk. Det er i det minste lurest.


Så da gjenstår det bare å ønske dere alle ei riktig god hælj!


Merethe, Marius og Patran kommer i helga. Så jeg skal i alle fall kose meg. Patran har ikke vært her når jeg har jobbet så mange lange dager. Da er det bedre å ta litt tid sammen når jeg ikke jobber. 


Planen er fjelltur i morgen med Patran og Marius. Jeg tror ikke Merethe har noen planer om å tråkke rundt i fjellheimen, men da har hundene hjemme her litt selskap i det minste. Blir nok enkel middag på lørdag tenker jeg.


Nyt helga, det skal jeg!


1 kommentar:

  1. Flott innlegg!Ja hva skal man skrive om og hva skal man vise?Hvor personlig er en villig til å gå ?Jeg tenker naturen er rik på alt mulig .Slik som dere viser.Hverdagslige ting er best

    Ha en fin helg og takk for at du deler hverdags filosofi :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...