lørdag 19. september 2020

Banning hjelper faktisk


Nydelige blåklokker som holder seg nesten helt til snøen kommer. En ting er å ta bilder med den nye telefonen, men som jeg træla for å få tak i disse bildene da. Mappa poppet ikke opp som den pleier når jeg koblet telefonen sammen med data'n med USB kabel. Så leita jeg etter mappa, men den fantes ikke påsto data'n. Jeg banna og klikket og sveipet og trykket og bannet ennå litt til, både på telefonen og data'n. Det skulle da ikke være nødvendig å sende mail til seg selv for å få tak i disse jævla bildene?

Så var det denne nye telefonen da, jo jeg er rimelig bra fornøyd så langt, men nytt er nå engang nytt da. Da må man knote litt før man finner ut hva som virker best og hvor man finner ting raskest. Men du verden hva man finner ut når man får snakket litt med seg selv, bannet og svertet litt og ikke kastet ting i veggen, selv om lysta har vært der.


De som sier at banning ikke hjelper, de har ikke bannet nok. Det er gjerne de som sier at andre som banner har dårlig ordforråd, men det stemmer i alle fall ikke. For de som banner har mange flere ord i vokabularet sitt enn de som ikke banner. 


Til makrofotografering trenger man ikke speilrefleks i dagens mobilkameraverden, men man har ikke zoomen i like god kvalitet. Men nære ved er mobilen helt grei å ta bilder med. Jeg har bestilt meg billader og veske til den nye telefonen, for den hadde annen kontakt enn den jeg hadde tidligere. Så gjelder det bare å ikke slippe den i golvet eller bakken før dekslet ankommer postkassa.


Som du sikkert har forstått, ellers er du rimelig dum, så fikk jeg tak i bildene jeg tok på kveldsrunden på torsdagen. Testet ut litt forskjellig, men javnt over helt grei telefon med de funksjonene jeg bruker på telefonen. Den har en stilig buet skjerm, så du ser hele skjermen fint om telefonen er ganske mye på skrå. Litt å tenke på om man sitter med noen ved siden av seg som ikke skal se det du f.eks skriver på meldinger. Ja for du leser det andre driver med på sin telefon når du sitter ved siden av noen eller bak noen. Gjør du ikke?


Det gjør jeg, er de så dumme at de driver med noe de ikke vil at noen skal se, nei så får de gjøre det hjemme. Plager det dem, så får de bare la vær å bruke telefonen sin, sånn er det med den saken. Jeg er vel litt som Oliver, stikker fram snuta i tide og utide. Men en blir vel slik med åra...



2 kommentarer:

  1. Jag har försökt få till skapligt bra bilder med mobilen och visst blir de ganska ok. Men jag föredrar ändå kameran. När jag fotar med mobilen så flyger bilderna på något sätt upp i molnet där jag sedan kan hämta dem till datorn. Jag vet inte hur det blev så men på något sätt har jag fixat en sammankoppling mellan skärmarna :D Dina bilder blev väldigt bra.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er liksom enklere å ta bilde med kamera. Særlig om motivet rører på seg.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...