mandag 28. september 2020

#16 Utnytt mellomrommene


Gå på leting etter mellomrommene i tilværelsen din, på kontorpulten, mellom gjenstander, blant folk, i naturen. Finn en rytme i mellomrommene, din rytme er god nok. Min kontorplass ble vel godt nok dokumentert når jeg hadde oppgave 14 med fokusering på en farge, så da må jeg tenke litt annerledes.


Jeg er ikke så opptatt av at ting skal stå på rekke, eller ha like stor avstand mellom seg. Jeg er egentlig veldig lite opptatt av ting sånn generelt i livet. Jeg er kanskje mer opptatt av en og en ting, enn plassen mellom dem. Jeg synes bildene blir bedre uten mellomrom, enn med avstand. Men kan man se på mellomrom som tomrom? Så har jeg fryktelig lite tomrom i hverdagen min. 


Jeg har en egen evne til å fylle mellomrommene, eller tomrommene i livet mitt. Jeg har vel litt for mange ting, så mellomrommene er små. Tomrommene i livet mitt er også små. Jeg har denne setningen som ligger litt i bakgrunnen hele tiden. "Alle dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at de var selve livet".


Konklusjonen ble vel at livet mitt er litt preget av "det negative rommet" som Kamerakuren kalte det. Ting går inn i hverandre, og det er sjelden noe er på linje uten å dekke noe annet. Vi trenger de kreative mellomrommene i livet, der ingenting skjer. Det er da underbevisstheten jobber.  Ja ha, jeg er vel ikke helt enig, men så er vel ikke jeg som alle andre heller. Jeg klarer å gjøre flere ting samtidig og jeg tenker vel aller helst best når jeg driver med noe annet. 


Jeg er som kongla, og livet mitt er som edderkoppspinnet fra greina...



4 kommentarer:

  1. Takk for herlig post i dag!Bare elsker de muntre ordene dine og puskatten er jo bare herlig inni den kroken hihi hih

    SvarSlett
    Svar
    1. En må prøve å være positiv og sette pris på de små gledene her i livet!

      Slett
  2. Jag vill gärna ha mina saker utplacerade med lagom mellanrum och så att allt syns. Men jag försökte ett tag att inte vara så noga utan ställa små grupper av saker utan någon egentlig ordning. Min syster är duktig på att få det snyggt men jag var inte lika duktig. Jag har återgått till jämna mellanrum och lagom avstånd :D Men jag har inte alls lika många saker nu som förr. Det blir för jobbigt att hålla dammet borta med för mycket grejer.

    SvarSlett
    Svar
    1. Man trenger ikke gjøre mer husarbeide enn man føler for. Jeg kunne nok vært mer fremme med vaskebøtta enn jeg er, men man skal leve litt også.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...