søndag 13. september 2020

Heks on The Beach


Kjersti hadde bursdag og jeg hadde en overraskelse på lur. Jeg bare be henne holde av datoen, så skulle vi finne på noe. Kjersti veit at jeg liker litt underholdning, så hun googlet tilbudet i Hønefoss og fant ut at vi skulle på "Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes – Viser på veien". Liker du dem da lurte jeg på. Joda henne kunne gå ann, men han hadde hun ikke så sansen for, men hun gledet seg hun altså. Jeg plukket henne opp ved sekstiden og ansiktsuttrykket når jeg svingte mot Oslo isteden for Hønefoss var litt overasket. Vi skal ikke til Hønefoss nei! Kjersti har godt av overraskelser. 


Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder, Sigrid Bonde Tusvik, lanserer sin første standupforestilling! Vi lever i en verden der du kan få til hva som helst, men vi sitter helst i timevis og blir forbanna på fremmede i kommentarfelt. Kanskje vi bør skylle internett ut av kroppen av og til? Visste du at sladder er viktigere for mennesker enn ild? Og hvorfor er vi fortsatt usikker på om rotta hadde skylda for svartedauden? Noen generasjoner senere står vi likevel bleke igjen på bussholdeplassen og tviler på om dette rotteracet er verdt å leve. Hva gjør man med en ubrukelig anakonda i stua? Og hvem blir egentlig utsatt for en heksejakt?


Sigrid Bonde Tusvik har vunnet komiprisen for årets kvinnelige scenekomiker og publikumsprisen for årets morsomste. Hun har hatt kjempesuksess med en av Norges første og største podcaster, «Tusvik&Tønne», er en av de mest populære spaltistene i Dagsavisen og har tre halvgode bokutgivelser bak seg. Hun har tidligere også hatt kjempesuksess med forestillingene «Mot i brøsta» sammen med Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup (2014) , «Tusvik&Tønne – Skammer seg» (2015) og «Tusvik&Tønne – På oppdragelsesreise» (2017). Gled dere til et unikt fyrverkeri av en forestilling – Sigrid Bonde Tusvik er i fyr og flamme!


På Aker Brygge var det skulpturer utplassert. Vi tok en runde der for vi var litt tidlig ute til bord reservasjonen på Latter. Forholdsvis varmt og ingen kald vind som det pleier å være der. Jeg er litt fasinert av skulpturer som ser ordentlige ut. Tror jeg har nevnt det noen ganger tidligere også. Jeg er veldig lite glad i slike abstrakte saker. 


Her er det ganske tomt mellom ørene.


Jeg trives veldig godt på Latter, trivelige ansatte, hyggelig atmosfære, god mat til en grei penge og stort sett mye morsomt å glede seg over fra scenen. I dag var det ikke noe unntak. Maten var god og showet var knallbra. Det var ikke mange dødpunkter på repertoaret. Sigrid bød så til de grader på seg selv og harselerte med holdninger og meninger til mange. Har du ikke billett så bør du skynde deg, der er mange forestillinger som er utsolgt allerede.


Vel bekomme! 

4 kommentarer:

  1. Jättekul överaskning och det blev säkert en väldigt positiv reaktion från födelsedagsfiraren :D

    SvarSlett
  2. Herliget innlegg!Man smiler :)))

    SvarSlett
  3. Jeg gir deg og Sigrid terningkast 6 for fantastisk selskap, god mat og ikke minst glitrende show. Dere er rå begge to.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, du var ikke helt borte selv heller da :)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...