fredag 11. september 2020

Tenker vi litt i dag?

Nei det kommer ikke noe oversikt over uka som har gått denne helga. Jeg har rett og slett ikke notert noe noen steder og jeg har laget innlegg om sauesankingen forrige helg. Det var vel ukas største begivenhet. Det har vært forberedelser til nytt regnskapssystem på jobben og dagene har vel mer eller mindre gått i ett og det har blitt tidlig kvelden med ei bok isteden for noen utskeielser. Denne regnbua så vi når vi kjørte nedover Rukkedalen hjem fra sauesank, Vi hadde ikke hatt regn på fjellet, men det var ikke langt nedover i veien før vi så det var skikkelig vått mange steder.


Men tilbake til overskriften... nei jeg tenker egentlig ikke så mye i dag. Jeg gleder med til bursdagsfeiring i morgen kveld. Håper virkelig bursdagsbarnet blir fornøyd også. Det er koselig at hun alltid sier at det er så hyggelig med meg, men man får jo litt prestasjonsangst når en skal komme med en overraskelse som hun kanskje ikke forventer. Noen ganger går det, mens andre ganger blir jeg gjennomskuet. Litt rart det der at jeg liker å glede andre og overraske dem, men jeg liker dårlig overraskelser selv. Jeg må liksom ha full kontroll selv.


Fredagen er halvveis og vel så det, da er det praktisk talt helg, og dager kan nytes. Men det var ikke Hr Yr helt enig i, så da blir det vel litt praktisk helg i renholdsyrket er jeg redd. 




2 kommentarer:

  1. Hei!tusen takk for at du deler slik dagligdags visdom.Jeg ler og humrer når jeg leser -tenker vi litt i dag hahah!

    Veldig bra blogg!

    hilsen Anita

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk. Ja innimellom så må man tenke litt, så får man være seriøs om det passer seg. Men aller helst så snakker jeg før jeg tenker...

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...