torsdag 24. september 2020

#14 Lek deg fargerik


Jeg har tenkt litt på denne Kamerakuren de siste dagene og funnet ut at jeg må jo komme meg videre i denne boka om jeg skal bli ferdig med den innen rimelig tid. Oppgave 14 er: Bestem deg for en farge du vil se etter. Ta bilder av ting med denne fargen - lek deg!


Dagen nærmet seg over på jobben og på pulten min lå noen gule remedier. Ja ja tenkte jeg, gult er det ikke så fryktelig mye som er i hverdagen, så jeg velger meg gult som farge og knipser løs resten av dagen med mobilen. Kvaliteten er jo ikke det vesentligste med disse oppgavene, men tankegangen bak hvert enkelt bilde.


Eller rettere sagt ikke tankegangen heller, men å få ting til å bli naturlig uten å tenke for mye. Litt rart hvor mye som er gult når en begynner å se seg om etter en farge som en tror ikke er så veldig vanlig rundt seg.


På bilruta hadde det festet seg et gult lau i regnværet, det tok en stund før det blåste av når jeg kjørte.


Jeg skulle plukke opp Patran etter jobb og mens jeg ventet så jeg epler som hadde falt ned fra epletreet.


For ikke å snakke om alle de gule matvarene som finnes i hyllene på butikken. Spørs om gult er en psykologisk salgsfremmende farge? Jeg tok kun bilde av soloflaskene. Skulle jeg tatt bilde av alle varer i gul emballasje så hadde jeg vel gått rundt å tatt bilder ennå. 


Premieveggen til Hailey er bare sår og vond. Tenk å vinne så mye og ikke ha helsa til å få valper.


Høsten har kommet på trappa, der har lauet blåst i hauger i krokene allerede.


Alltids kjekt med noen skopar på verandaen selv om en ikke sitter der på ettermiddagene lenger. Uff denne sommeren ble alt for raskt til høst.


Minner etter sommerens innsats mot sukkermaur.


Nå er det kveld og det er på tide å tenne noen lys i vinduene. Ha en flott høstkveld.


2 kommentarer:

  1. Jag trodde också att gult är en lite ovanlig färg men nu får jag ändra uppfattning. Bara för att jag inte vill ha gula kläder så finns det säkert massor i och utanför mitt hem som har den färgen. En kul uppgift som överraskade oss lite :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Utrolig hva man blir fokusert på i denne kamerakuren.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...