søndag 27. september 2020

Irritasjonsmomenter

 

Når du er stolt av arbeidet du gjør så roser du deg selv. Når du roser deg selv så forbedrer du selvtilliten din og aksepterer at du er dyktig. Dette vil motivere deg til å sette private og arbeidsmål og jobbe mot dem. 


Når du er stolt av deg selv slipper du å sammenligne deg med andre. En av de mest positive sidene med å være stolt av deg selv og det du gjør, er at du slipper å se på hvor langt andre er kommet og la sjalusien ta overhånd. Du er da heller glad for deres vegne og lykkelig over situasjonen du selv er i.


Du vil jobbe mye mer effektivt og levere bedre kvalitet på arbeidet hvis du er stolt av deg selv, for da kan du gjøre jobben uten å måtte kontrollere med andre om det er godt nok. Utvikle selvtillit er noe av det viktigste du kan gjøre for å ha et lykkelig liv. Det er derfor det er viktig å sette deg oppnåelige mål løpet av hverdagene som vil hjelpe deg med å få bedre selvtillit.


I grunnen er selvutvikling noe som lærer oss utvikle og styrke, de aspektene av våre liv som vi ønsker å endre. Selvutvikling er svært viktig fordi, gjennom vår egen innsats og handlinger, kan vi lære å gjenkjenne og deretter realisere vårt potensial. Vi kan lære en ny, mer positiv måte å tenke på oss selv. Selvutvikling er viktig fordi det lærer oss å endre den negative selvfølelsen over til noe som er positivt.


Det er ikke en rask løsning eller kur for våre svakheter, skuffelser eller følelser av svikt. Hvis vi skal lykkes med å forbedre våre liv, må vi være dedikert og utholdende i møte med våre mål. Vi vil da være i stand til å høste fordelene av våre unike styrker og talenter.


Det er ofte enkelte irritasjonsmomenter som sørger for at du har en dårlig dag. Du kan ha blitt såret eller provosert i det siste, spesielt av personer eller hendelser. Men du må å la fortid være fortid. Det er tøft men jo mer du fokusere på negative, jo lengre tid tar det for å bli lykkelig. Alle har dårlige dager, eller har ting som ikke går din vei og det er helt greit. Men ikke la det holde deg tilbake eller holde deg fra å komme oppå igjen. Utfordringer vil alltid komme, så kjempe tilbake! Ingen kommer til å gjøre det for deg.


Når du har en følelse i magen din som ikke vil gå bort? Lytt til det, for noen ganger kan det være greit å stole på magefølelsen din. Du vil bli overrasket over hvor nøyaktig den kan være. Ingen liker en personen som bare snakker men gjør ingenting. Bli kjent som den som får ting gjort. Husk alltid at «Bra jobbet» er bedre enn «Godt sagt».



2 kommentarer:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...