tirsdag 24. mars 2020

På kjøttmarkedet del 3


Tenke hvor forskjellig menn og kvinner er. Det er jo et ordtak som sier at menn er fra Venus og menn er fra mars og det er det mye sant i. Menn er enkle, og med det tenker jeg på at, de kanskje ikke legger så mye i ting, spesielt når de er i forhold. De har det bra dem så lenge rutinene er i rute. Har de hatt en dårlig dag på jobb og kranglet med en kollega Fks så analyserer dem ikke dette i hjel med å forestille seg senarioer på hvorfor ting ble sagt eller måten kollegaen oppførte seg. De kommer hjem til dama, setter seg ned ved middagsbordet og hvis noen spør om dagen hans svarer han ofte med “hatt det greit jeg”.



Det ble nå et skikkelig skahøgg i prosjektet mitt med at dette viruset dukket opp og hele verden ble lammet. Hva jeg mener om det har vel kommet fram tidligere, så det er ikke noe vits i å gjenta seg selv med at jeg synes det er i overkant opphauset. Media hjelper ikke akkurat på at sarte sjeler ikke skal blir hysteriske heller. Men se nå på fordelene ved dette da. Du har automatisk fått kjøpt deg litt mer tid for å bygge sommerkroppen 2020, om det i det hele tatt blir tider så en får vist den fram. Du slipper å vurdere å møte noen ukjente, men rekker å bli bedre kjent på et annet nivå. Men da må en jo oppholde seg på en plattform hvor andre mennesker søker kontakt.  



Jeg har prøvd meg på Turvenn som turistforeningen har, der er det i det minste aktive menn med overraskende bra profilbilder. Kommer kanskje av at de fleste bildene er tatt på tur eller ved bålet for kveldskos? Men mange av dem er i overkant aktive da. Jeg er liksom ikke på det stadiet at det er topptur hver helg som teller, milevis på sykkel eller kajakk for den del. De jeg har syns sånn noenlunde om har ikke vært aktive på noen måneder. Nei jeg skal medgi at det er ikke akkurat det presset der med pågang som de andre stedene jeg har vært innom. Jeg skal gi det litt tid, egentlig bare fordi jeg ikke kan være aktiv andre steder i disse tider.



I disse tider må man være litt alternativ. Så nå har jeg en ny erfaring på chattemarkedet. Har vel aldri sitti i timesvis og "snakket" med noen på nettet som jeg egentlig ikke kjenner, men som ikke er ukjent heller. Utrolig hva man får vite om man graver og spør litt og ikke minst når man får ordentlige svar også. Når den andre spør like mye og er oppriktig interessert i svarene. Eller kanskje det bare er et "virussymptom" som endrer seg når verden blir normal igjen sånn over påske en gang? Men etter noen dager så var vi "ferdig snakka". Det er jo begrenset hva en kan snakke om med noen som en egentlig ikke har så fryktelig mye til felles med.



Men en impulsiv lite tålmodig sjel så er det virkelig en ny erfaring når man må tenke i andre baner enn man er vant til. Jeg er mer finn ut hva du vil og gå for det, blir det ingen reaksjon rimelig raskt, nei da er det nytt prosjekt. Nå er jeg tvunget ned i sirupsversjonen av livet, som mange til daglig befinner seg. Jeg kjenner at etter en uke som verden har vært i denne tilstanden så begynner jeg å få nok av den versjonen, så om dette her blir langvarig... da kommer jeg til å slite kjenner jeg. Litt rart hvor mye jeg egentlig setter pris på eget selskap ellers, men når det er påtvunget da kunne jeg godt tenke meg litt impulser fra andre personer.



Når noen lurer på om jeg har det travelt, nei jeg har det ikke travelt, men jeg skal ha gjort masse. Etter bare en kort stund så kjenner jeg at denne potensielle ser bak det jeg egentlig ikke vil la noen kjenne til. Det er det vel bare en annen person som har fått en liten sprekk å titte inn på innsiden, men det er annerledes når det ikke er ei venninne. Når denne noen stiller spørsmål tilbake som viser at det er flere åpne punkter som jeg ikke visste at jeg hadde blottlagt. Når jeg får beskjed om å senke skuldrene uten at det egentlig skulle være noe tema utfra resten av samtalen.



For første gang så har verdenssituasjonen gjort at jeg bare må vente å se, enten jeg vil eller ei. Akkurat det liker jeg veldig dårlig. 

Om du ikke har fått med deg DEL 1 og DEL 2 så er det ikke for seint å klikke på linkene.

4 kommentarer:

  1. Haha, om du använder de här bilderna till profilbilder så lär du nog få uppmärksamhet :D Det är lite trist att vara isolerad men tack och lov har vi inga restriktioner i Sverige som hindrar att vi går ut och promenerar. Det har nog inte du heller så länge du inte samlar massor av folk omkring dig. Vi får försöka stå ut och tänka på att det inte varar för alltid :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er jo oppmerksomhet en vil ha, så da tror jeg jeg går for nytt profilbilde! Jeg tror mye er gjort over påske, det er ingen som har råd til å stenge ned et land i mange måneder.

      Slett
  2. Visst skrämmer media upp oss en del i detta, det håller jag med om :(. De skriver knappast om något trevligt utan bara död och skräck.

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi trenger helt klart en balansering av nyhetsbildet.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...