lørdag 7. mars 2020

Taushetens makt


For journalisten Avery Chauvin raser verden sammen da hun får høre at hennes far har begått selvmord. Hvordan kunne han gjøre det, han som var lege og hadde viet hele sin karriere til å redde liv? Sønderknust av sorg reiser hun til hjembyen Cypress Springs for å få svar på spørsmålene sine. Men isteden får hun høre rykter om merkelige hendelser og om naboer som forsvinner om natta. Da Avery rydder i barndomshjemmet, finner hun en eske med femten år gamle avisartikler som alle handler om samme hendelse - det brutale mordet på en ung kvinne. Hvorfor har noen spart på dem?

Slik blir hun innhentet av fortiden. En kvinne blir funnet brutalt drept, og det blir satt igang en forgjeves leting etter en fremmed som er sett i byen. Fast bestemt på å løse mysteriet ioodager Avery at alt på en eller annen måte er knyttet til mordet som skjedde for lenge siden - og til hennes egen far.

Forholdsvis grei bok, jeg bommet med en generasjon på hvem som var morderen. Slutten var litt for spinnvill og usannsynlig etter min smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...