mandag 9. mars 2020

Skitur i vårsola


Var det noen som nevnte skitur? Det har ikke blitt mange skiturene på Bella i hennes liv, men snø er en ting hun setter utrolig stor pris på. Når jeg finner fram skiskoene så er hun helt i ekstase.


Bella er forøvrig ikke vond å be om noen verdens ting. Bare det skjer noe er Bella overlykkelig og kommer løpende så fort hun orker.


Mounty er med på første runden, så lusker han stort sett opp til huset igjen. Han er jo tross alt en veldig gammel mann synes han selv. Forøvrig så har han alltid vært litt smålat og tatt ting i eget tempo. 


Det er ikke det enkleste å ta bilder og gå på ski samtidig, og det ser ikke ut til at øvelse gjør mester heller. Kan vel skylde på at det har vært ekstremt dårlig med skiføre på jordet i vinter. Mange fine løyper rundt om kring, men det er ikke mange som er begeistret over fire hunder i løypa. Så da må jeg holde meg på jordet med mine.


Bella tilbringer mye av tiden med hodet nede i snøen.


Eller i full fart etter en av de andre


Det er helt sikkert at det ikke bare er meg som setter stor pris på snøen som kom


Når Mounty er sliten går han opp til huset til mamma og pappa for å holde oversikt med oss til vi beveger oss opp fra jordet og har retning døra. Da stiller han opp for å bli med inn og ligge ved vedovnen for å få varme i kroppen.


Noen som ikke setter pris på snø er Daisy, hun har knapt vert av verandaen siden snøen kom.


Lurven er noe ute, men han holder seg til stiene som hundene har tråkket til. Det er bare Oliver som vabber nedover jordet når han ser oss på ski. 

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder på glada vovvar. Det är bra träning att springa i snö och det är klart att en lite äldre herre då måste få vila lite :D Katterna är kloka nog att inte anstränga sig i djupsnön. Bara Oliver är med på allt och han måste väl nästan ha försvunnit i snön ;)

    SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...