tirsdag 3. mars 2020

På kjøttmarkedet del 2


Jentene på jobben syntes jeg ga opp litt for raskt, jeg måtte jo gi det litt tid da mente de. Ja vel, så logget jeg meg inn igjen for å se om det hadde dukket opp noen nye kandidater. Jo da noen få hadde kommet til, men brukanes... nei det var de ikke. Jeg åpnet opp for et nytt fylke, så det skule dukke opp noen. Igjen poppet det opp noen meldinger, men jeg ikke bare tror, jeg veit at de ikke har giddi å lest på hva jeg vil ha. For hadde de nemlig gjort det, ja da hadde de spart seg jobben med å sende meg melding. Gikk du glipp av del 1, så finner du den HER


Tror også endel av dem skulle hatt en kort leksjon i hva slags profilbilder de velger seg. De må jo skjønne at det er vesentlig i og med at de kun går etter profilbildet selv. Etterhvert som jeg blar meg gjennom kandidatene blir lista lenger og lenger for hva som er lurt å legge ut av bilder i galleriet sitt.  For å si det sånn jeg kan nevne i fleng.

 • Bruker du briller sånn innimellom, da sette du dem ikke oppe på hodet når du tar bilde med telefonen.
 • Du har telefonen over ørene når du knipser, ikke nede i fanget ditt.
 • Du ligger ikke på sofaen og hviler hodet på armlenet så du blir skakk i nakken og en bollekjake. 
 • Du har en viss styring på sveisen din, det gjør ikke noe om den ikke står til alle kanter som et lykketroll. Ikke bør den være gjennomført grå heller for min del.
 • Du gidder å barbere deg til en viss grad i det minste.
 • Ta ikke bilde i bar overkropp om du ikke har noe kropp å vise fram.
 • Fyllebilder fra syden kan du også spare deg for.
 • Ikke legg ut brudebilde med forlovere da det er litt uvisst om du er brudgommen eller forloveren. Det er faktisk noe som heter beskjæring av bilder som fungerer til og med på telefonen uten at du er dataguru.
 • Er du lettere fyldig så viser du ikke fram 3 dobbelthaker og en pondus i en genser som er to nummer for liten.
 • Tommel opp eller andre fingertegn er heller ikke bra.
 • Bilder av ungene er heller ikke noe sjekketriks når du er passert 30.
 • For min del ryker du ut om du legger ut bilde av bikkja i "feil" rase også.
 • Gratulerer til deg som har skjønt at bilde på badet i speilen i bar overkropp ikke egner seg over en viss alder heller, men bilde i speilen i en heis er også ganske hyppig representert. De fleste telefoner har et kamera på forsiden og ett på baksiden. De har også en selvutløserfunksjon som ikke er for vanskelig å anvende heller.

🙈Kanskje ikke så rart jeg ender opp med få kandidater i bunken kan til nød gå ann? Noen hevder jeg er kravstor, men jeg vil heller si jeg er bevisst på hva jeg ikke kan tenke meg. 

2 kommentarer:

 1. haha, du borde föreläsa om hur man ska framställa sig på dejtingsidor :D Men om urvalet aspiranter är så dåligt så spelar det ingen roll hur bra du själv är. Tänk om drömmannen döljer sig bakom någon av alla dessa hemska profiler. Kanske någon har fått dåliga råd och tror att det är så det ska vara. Men det visar i och för sig på dålig självkänsla och det vill du ju inte ha. Ge inte upp men fortsätt att ställa stora krav.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kommer ikke til å ta en bare for å slippe å være alene. Jeg har det stort sett helt utmerket 😊

   Slett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...