fredag 6. mars 2020

Fem en fredag #10


Det er Elisa Matilda som har 5 en fredag, titt innom siden hennes så ser du flere som er med på dette her. Alltid like spennende fredag morgen for å se temaet som er valgt denne uka. Jeg liker at det ikke er noen som veit før fredag morgen, slik at en må ta svarene der og da og ikke kan forhåndslage innlegg for resten av året. HER kan du se svarene for tidligere uker i år.


Jeg har gitt meg med Gemsweekly utfordringen. Det ble så mange dumme ord, særlig når en skulle tenke litt norsk i tillegg. Men denne utfordringen liker jeg veldig godt, ennå i alle fall. Jeg ser jeg må ta meg sammen og ta noen bilder til den andre fotoutfordringen jeg er med på også, så jeg ikke kommer til å henge etter med bilder når vinteren nærmer seg igjen. 365+1 foto. Det har tross alt blitt mars og jeg er bare ferdig med 64 bilder så langt.


Denne ukas tema hos Elisa Matilda er "ensom", og det er stor forskjell på å være ensom og enslig. Jeg tror også det har mye å si hva slags innstilling en har til å være ensom, føle seg ensom, eller bare gjøre det beste ut av tilværelsen uten å overtenke ting.


Vad är något du inte kan göra ensam?
Det eneste jeg kan komme på er å kysse og klemme. Ellers fikser jeg alt selv.Vad kan du inte göra om det är stimmigt runt omkring?
Jeg kler ikke av meg da, ellers så kan jeg fikse det meste. Men jeg koser meg ikke når det er mange andre rundt meg. Men alt går for en liten periode.


Vad kan du inte göra om det är knäpptyst?
Jeg foretrekker stillheten framfor lyder. Har du vært på fjellet så langt fra folk at du praktisktalt hører stillheten? Finnes ikke noe bedre sted å være.


Vad kan du bara göra hemma?
Nei jeg kommer ikke på noe jeg bare kan gjøre hjemme. Jeg er vel så trygg på meg selv at jeg til tider "oppdrar" de rundt meg. 


Vad är något du vill klara av själv men inte kan?
Jeg er vant til å klare meg selv og er løsningsorientert, så nei da må det være noe som er så tungt at jeg ikke klarer å løfte det. Ellers klarer jeg det jeg vil.


Ha en flott helg og nyt ensomheten, du vil tidsnok lengte tilbake til litt fred og ro.


6 kommentarer:

 1. så fina bilder! det är skönt med lugn och ro

  SvarSlett
 2. En stark kvinna klarar det mesta, det visste vi redan :) Det betyder inte att man alltid vill klara allt själv men det går om man måste.

  SvarSlett
 3. Dina fantastiska bilder passar perfekt till temat ensam. Jag håller med dig, vi behöver vara ensamma också, och vistas i tystnaden. Den som inte klarar av det behöver hjälp! Ha en skön helg, jag har också lagt Gems utmaning på hyllan ett tag.

  SvarSlett
 4. Så underbara svanbilder! När min gubbe fyllde år för några år sen och vi samtidigt hade en fotoutställning i närheten så köpte jag en sekvens med fem svanbilder. Dom var med på utställningen så jag fick hämta dom efteråt. Först satt dom i vardagsrummet men när det kom upp en hylla där var jag tvungen att flytta dom till gästrummet där dom sitter i rad och verkligen pryder sin plats.
  KRAM/Susie

  SvarSlett
 5. Vackra bilder av ensamma svanar. Haha, kyssas och kramas kan man inte göra med sig själv. Tycker också det är skönt med stillhet och ro omkring mig. Skulle aldrig kunna ha TV på, som en del har, om jag håller på med något annat.
  Ingrid som önskar dig en skön fortsättning på helgen.

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...