onsdag 18. mars 2020

Oliver hakk i hæl


Nydelig vær og det er bare deilig å ut på en runde i skauen når en har kommet hjem fra jobb og spist middag. I dag fant Oliver ut at han skulle bli med på en runde oppe i havna sammen med hundene. Det er en stund siden han har vært med nå, så det var på tide å trimme han litt.


Bella oppdaget at Oliver var med, så det ble en liten treningstur opp i nærmeste gran. Han var ikke helt sikker på om det var trygt å komme ned når jeg ventet på han, så jeg gikk tilslutt. Da gikk det to minutter så var han i hælene på oss.


Det er tydelig at våren nærmer seg, for det er nesten ikke snø noen steder i skauen. Jeg tråkket bare noen få ganger gjennom så jeg fikk litt snø i støvlene på turen jeg hadde i går og den runden i dag. Snart er det joggesko på tur i skauen også.


Tror det er litt i tidligste laget for tur oppover Holleia ennå, for snøen er så rotten og det er endel mer der enn her. Så vi får holde oss i havna og langs veien litt til. Gleder meg til snøen forsvinner fra fjellet igjen, for ski det har jeg liten sans for i bratte bakker.


Balansekunsten testes opptil flere ganger iløpet av turen. Hunder balanserer sjelden av fri vilje, de går over eller under eller rundt. Mens katter balanserer alltid uansett hva de skal forsere.


Vi rakk hele runden før sola gikk ned bak åsen, så nå har det blitt virkelig vår og en herlig tid framover. Jeg er så glad jeg bor landlig til så jeg slipper å kjøre et sted før jeg kan ta med hundene i skauen. Ulempen er nok at jeg må parkere de nye skiene mine uten å ha brukt dem i år. Men det kan komme mye snø ennå.


2 kommentarer:

  1. Kul att få med Oliver på promenad igen. Vilken stilig katt han har vuxit upp och blivit :D Jag kan tänka mig att Bella kan vara lite skrämmande om hon blir ivrig men det löste sig bra. Här är vårvintern i full gång och jag har också lite längtan efter vår.

    SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...