lørdag 7. mars 2020

Cash Commitment


Etter en aktiv dag ute og inne, så var det bare å lade opp til at Kjersti skulle hente meg ved firetiden. Jeg var klar og hun kom presis, så bar det i vei oppover Hallingdalen til Nesbyen. Planen var å spise litt før konserten i kirka, men det var slett ikke så enkelt som det så ut som på kartet. 


Var de ikke stengt for kvelden så var de stengt for sesongen og ett sted var til og med stengt for alltid. Så det endte opp på et litt lugubert gatekjøkken med et eksotisk navn "La Rosa Pizza". Maten var god den, men hamburger er stort sett hamburger da.

* *

Har du lyst til å ha en knallbra aften kan du sjekke HER for billetter andre steder utover i året.


Vel parkert og stått litt i kø for å komme inn i god og varm kirke, så satte vi oss på fjerde rad og kunne nyte musikken. Og for en konsert det var, den var knallbra! Absolutt verdt å ta seg en tur på om du liker musikken. Styr unna kirker kanskje for de krakkene er seriøst ikke gode å sitte på, til tross for polstrede seter og rygger. De er jo så smale at det er bare såvidt en får huket rumpa innpå setet. Siden konserten varer i nesten to timer kunne det vært greit å hatt litt støtte på lårene også.


For en stemme han hadde og holdt det gående med små humorinnslag og faktaopplysninger mellom sangene. Latteren satt løst og applausen ville ingen ende ta. Takk for en utrolig hyggelig kveld Kjersti! Gleder meg til Vinstra til sommeren.


6 kommentarer:

 1. Ja, det var en lite annorlunda men väldigt trevlig röst han hade. Jag fick associationer till Johnny Cash. Kyrkor är inte de bästa konsertlokalerna vad gäller bekvämlighet men akustiken kanske var bättre :) Kul att du blev nöjd.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var en hyllest til Johnny Cash, med bare hans låter i nesten to timer sammenhengende.

   Slett
 2. Takk for hyggelig omtale, Lillian! Vi koste oss veldig i Nesbyen i går og glad for den varme mottakelsen vi fikk! Nydelig kirke :) Mvh Bengt

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal ikke se bort fra at det blir en reprise på dette her :)

   Slett
 3. Nei, vi kommer gjerne tilbake til Nesbyen, Lillian! :) Bengt

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...