søndag 1. mars 2020

Til ettertanke


Ukens tanke
Siden det tok grovt regnet fem år sist jeg var singel, så har jeg vel igjen sånn cirka tre og et halvt år på å leite etter ny drømmemann. Da kan en jo begynne litt "risørts" og sjekke grunnlaget. Problemet er vel at det grunnlaget jeg har sjekket er ikke veldig oppløftende viser det seg. Så tanken går på neste steg. Jeg er vel for kravstor og har for mange kriterier, så da blir ikke utvalget det største. Ukens favorittdag
Fredag, da hadde jeg ikke vekkeklokke når jeg skulle på jobb. Siden skolen har vinterferie og nabo'n ikke skulle sitte på ned på jobb og jeg bare skal jobbe fire timer. Bella ble med på jobb slik at det ble fototur etter jobb. Kan ikke bli bedre enn det.

Ukens mest leste innlegg
Er innlegget jeg hadde før helga om "Har du sjekket deg?"Ukens opptur


På onsdag fikk jeg mail av en romanforfatter med forespørsel om han kunne bruke bildet mitt på omslaget til den nye boka hans. Han hadde funnet bilde på nettet og lurte på om jeg var fotografen. Det er litt stas da at noen setter så stor pris på et bilde jeg har tatt at de vil anvende det på sitt eget produkt.


Ukens nedtur
Kunne blitt en opptur, men svaret var ikke særlig optimistisk fra "beundreren" jeg tok sjansen på. Nå når har jeg skrinlagt kjøttmarkedet for denne gang. Nå skal jeg satse på de som har såpass ryggrad at de tør å gjøre et framstøt på egenhånd.

Ukens anbefaling
Har du sjekket hvordan tingenes tilstand er på innsiden i det siste? Det har jeg og alt viste seg å være bra.Ukens dikt
Når himmelen blir gylden rød, og sola forsvinner bak åsen.
Da stjernene titter fram og månen sine ynkelige stråler sender.
Når lufta blir skarpere og kjølig, når fuglene flyr sørover for å få varme...
da trenger jeg din varme.
Jeg trenger en hånd å holde i, en kropp til å varme meg,
en vennlig sjel til å høre på meg.

4 kommentarer:

 1. Så artig og stas å få bildet sitt på omslaget til ei bok. Gratulerer :)

  SvarSlett
 2. Men, vad kul att din bild blev så uppskattad. Jag är inte förvånad för jag gillar också dina bilder :D
  Det är klart att du ska ha krav på drömmannen. Nu, när du är vuxen och vet vad du vill, kan du ju inte acceptera vad som helst. Det gör det inte lätt att hitta någon men vad är det för mening med en relation som man inte tycker är bra?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei ikke sant. Men en fant noen før internettets tid så jeg tror på at en må være litt aktiv selv, for det kommer ikke noen dumpende ned i sofaen min uoppfordret.

   Slett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...