fredag 12. mars 2021

Fem en fredag #10 Trendigt

trøtt katt

Fredag igjen og jammen kommer helga med mange planer. Jeg har faktisk planer både på lørdag og søndag. Begge involverer fotoapparat, så neste uke kommer det forhåpentligvis mange fine bilder. Etter jobb i dag skal jeg innom fjøset en snartur, for der har det kommet tvillingkalver. Og siden det er fredag er det Elisa Matilda som har 5 spørsmål en fredag. Om du går inn på hennes side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det er fem spørsmål om deg og livet ditt som du noen ganger må tenke litt over før du svarer. Ukens tema er noe jeg egentlig aldri har engasjert meg i tidligere. 

hvite roser

Vad var mest trendigt under dina tonår?

Mine tenåringsår var fra midten av 80- tallet og Alle skulle ha creppet hår, gjerne med en dust av håret samlet i en stikk som sto rett opp på toppen av hodet. Man skulle ha lang genser utenpå buksene med et belte utenpå. Beltet skulle strammes mest mulig så en så skikkelig tynn ut (trodde man selv i det minste). 

hvit rose

Hur har du omedvetet någon gång varit trendig?

Nei egentlig ikke, jeg har alltid likt det som ikke alle andre har på seg eller synes er fint. Jeg hadde vel kanskje litt mørk ungdom i en lettere punck/gothisk stil. Mye svarte klær, svart sminke og gjerne lenker og litt halvslitte klær.

hvit rose

Vilken trend skulle du vilja se kommer tillbaka?

Jeg har ikke sans for trender egentlig, det skaper bare et evig mas om å bytte ut ting man har for å kjøpe noe som "alle andre" synes er kjempeflott. Til tross for at du kanskje ikke liker det selv engang.

svart katt

Vilken trend skulle du aldrig anamma?

Jeg blir nok aldri noe trendmenneske, men man skal vel aldri i aldri kanskje...

rød katt

Vad vill du ska bli en trend?

Ingen ting. Jeg vil at folk skal være så trygge på seg selv at de bruker det de selv foretrekker. Skaper sin egen stil som en trives med.

spraglete katt




10 kommentarer:

  1. Åh ungdom på åttiotalet var du alltså. Känner igen det du skriver då min mamma såg ut så där, men även min kusin ;D. Tänk hur modet förändrats under åren :) .

    SvarSlett
  2. tycker att unga får ha mer sin egen stil, alla behöver inte se likadana ut :)

    SvarSlett
  3. Det där med åtdragna skärp som skulle få en att se smal ut ... ojojoj så dåligt det blev för det mesta! :-D

    SvarSlett
  4. Nej, med åldern så avtar trendkänsligheten, men som tonåring är den ofta väldigt viktig. I den åldern behövde jag inte dra åt något skärp för att se smal ut, nu hjälper det inte hur många skärp jag drar åt! De döljs bara under fettvalkarna! 😄

    SvarSlett
  5. Modetrender är faktiskt ganska fånigt.

    SvarSlett
  6. Katter är väl trendiga? Om inte, så borde de vara det!

    SvarSlett
  7. Jag har många gånger skrattat åt mig själv och konstaterat att två år efter att något har blivit en trend har jag kommit ikapp och då är trenden över för länge sedan :D Numera bryr jag mig inte utan gör som jag vill. Det borde bli en trend som alla följer.

    SvarSlett
  8. mina väl ingångna ibland ganska slitna favoritplagg skiljs jag ogärna ifrån oavsett vilken trend som gäller. så fina katter och rosor

    SvarSlett
  9. Vilka bra svar på frågorna, och jag håller helt med dig.
    Sedan skrattade jag gott åt dina minnen från 1980-talet. Å visst mindes jag tuppkamfrisyren jag också hade - hur kunde jag? Så fult och totalt opassande. Å nu när du säger det minns jag även bältet - hahaha! Tack för att du triggade mina minnen här:-)

    SvarSlett
  10. I'm not trendy either. I do and wear what's comfortable.

    Aw on the kitties. You need to link them to Feline Friday. Beautiful felines.

    Have a fabulous day and weekend. ♥

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...