søndag 2. januar 2022

Nytt år på gang

pus katt pusektt kattepus

 Det er siste kvelden i juleferien og jeg kunne virkelig godt tenkt meg en uke eller to til på juleferie. Det har vel egentlig vært en veldig rolig juleferie. Det er ikke hver dag jeg har oppnådd 10 000 skritt, og det er lite når jeg pleier å ligge på mellom 15 og 20 tusen om dagen. 

stearinlys

I tillegg til mye kos så har det blitt seine kvelder, så jeg kjenner det kan bli litt hardt med vekkeklokke som ringer litt over seks i morgen tidlig. Før Merethe, Marius og Patran dro i dag, ble det en gåtur med Ingun, Sverre og Marius. Så de tre siste dagene har aktiviteten kommet seg inn i vante gjenger igjen.

julekos

Det har vært veldig lite lesing i romjula, for Patran har vært her i mange dager og i nyttårshelga kom Merethe og Marius i tillegg. I morgen starter månedsavslutninggen for desember og ikke minst årsooppgjøret. Det er ikke alle yrker hvor man er oppe til eksamen en gang i året. Akkurat nå er jeg glad for at jeg ikke har noe leder stilling eller ansvars stilling. Revisorene kommer og spør, men jeg kan svare det jeg veit, jeg trenger ikke ha full oversikt. Det er faktisk ikke mitt ansvar.

pus katt kattepus pusekatt

Det er vel kanskje bare kattene som setter pris på at jeg skal på jobb i morgen tenker jeg. Hundene blir nok ganske satt ut da de blir lempet i hundegården etter 10 dager hvor de bare har vært inne, så blir det nok litt overgang. Det er lenge siden jeg har hatt så lite lyst til å dra på jobb igjen. Men når årsoppgjøret er ferdig så har vi kanskje to nye ansatte hos oss. En på økonomi og en på innkjøp. Det bør jo  ha dukket opp noen søkere iløpet av jula. 

pus katt kattepus pusekatt

Nytt år og nye planer sier dem, men i år har jeg kun to planer ennå. Jeg har tenkt å ha valper på Bella og jeg har billetter til Bonnie Tyler konsert "The best is yet to come" med Ingun. Så vi går for det i 2022, frivillighetens år.

kist

Nyt året som kommer og lag deg noen gode dager. Når jeg ser tilbake på 2021 så tenker jeg at det var et dritt år, men når jeg satte meg ned med årskavalkaden for 2021 så hadde det egentlig vært et helt vidunderlig år. Hva er din oppfatning av 2021?

stokker

Livet handler om å stable stokker, ja stokker, for de er ikke så enkle å stable som klosser. Livet er ikke enkelt, det skal ikke være enkelt, man blir sterkere ved å kjempe litt før man får det som man vil. Lær deg å stable dine stokker, se løsninger og ikke problemer. Lag deg et godt år fult av gode dager. Når man tar en dag av gangen så er det liksom ikke helt uoverkommelig lenger...

småbruk

Lag deg en glad mandag i morgen, så får jeg høre hvordan du løste det...


5 kommentarer:

 1. Jeg synes at 2021 var et fint år likevel tross pandemi og annen elendighet. Jeg håper at 2022 blir et like flott år.

  SvarSlett
 2. I enjoyed 2021 just fine. I quit social media, turned off the news and don't listen to politicians. Once all that noise was turned off life because quiet and peaceful.

  Being retired working isn't something we have to contend with anymore. We're happy about that.

  Your kitties are most adorable. I'd have a houseful of kitties and puppies if my husband would let me.

  Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

  Have a fabulous Awww Monday and week, Lillian. Scritches to all the furbabes. ♥

  SvarSlett
 3. 2021 wasn't very eventful for me. I only wished that the pandemic would end before the new year. I am so impatient to travel again.

  Your kitties are adorable!

  Happy 2022!

  SvarSlett
 4. Du har haft en väldigt skön och fin ledighet och det är klart att du gärna skulle vilja att den var längre. Men det kommer fler härliga dagar och jag har bestämt mig för att njuta av 2022 hur det än blir omkring mig. Jag har haft ett bra 2021 också och precis som du fick jag många fina minnen när jag skrev tillbakablicken. Gör man sådana resor som både du och jag gjorde så är inte pandemin särskilt mycket ivägen. Naturen har gott om plats och vi behöver inte trängas :D
  Det blir ett bra år!

  SvarSlett
 5. We are so very happy you had a wonderful holiday. Now I am retired, I relish the ability to do what I want when I want to. Happy New Year! Here’s to another year full of joy, laughter, and unforgettable memories with unforgettable friends! Life is an adventure that's full of wonderful destinations. Wishing you many beautiful memories made in 2022.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...