lørdag 1. januar 2022

Uka som gikk #52

solnedgang røsholmtranda

Den siste uka av året, den siste uka i 2021 før 2022 gjorde sitt inntog. Nei første delen av romjula ble tilbragt med fyring i ovnen, tv titting, strikking og ei bok. Søndagen, altså 2. dag jul dro Patran på videre juleturne. Jeg ble bedt på hamburger og pomesfrites hos mamma og pappa. Mandagen startet stille og rolig til -21 grader. Siste dagen med tur her i huset var julaften, så statistisk sett burde jeg starte opp igjen med den aktiviteten. Men det virker ikke som hundene har savnet det heller i denne kulda. Selvluftingsperiodene har vært heller korte. Jeg trøster meg med at alle aktive idrettsutøvere trenger restitusjon... 

sefie

Når temperaturen nærmet seg normal vintertemperatur igjen ble det faktisk en ganske aktiv romjul. Det ble en tur på butikken og jammen ble vinterens første ski tur og skøytetur en realitet.

skitur

Bella og Hailey satte stor pris på skitur igjen, men noen trekkhuder blir de nok aldri. De liker seg best bak meg hvor de kan aiere og base rundt i snøen isteden. Greit nok så lenge vi er på jordet hjemme og de får løpt litt. 

stearinlys

Det har blitt mye kos og lange kvelder i romjula. Patran stakk innom fra 4. dag og ble over nyttår. Kuldegradene kom og gikk litt i tide og utide. Så en måtte passe på når det var mildere å være mer ute enn når det var kaldt.


Nyttårsaften kom alle ungene, med følge, mamma og pappa på kalkun middag med mangosaus. Vanvittig godt var det. Året ble avsluttet med tur rundt hengebrua med Marius og Ingun, det samme ble året startet med. Nytt år nye håp. 2022 er frivillighetens år, så da går vi for frivillighet i år.3 kommentarer:

 1. Det er jo hyggelig å kunne gjøre det en vil i romjula og kose seg masse. Den kalkunen hørtes god ut.

  SvarSlett
 2. ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★ ★
  ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★ NEW YEAR ☆
  ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♥¥☆★☆★☆¥♥ ★☆ ♥♥♥

  SvarSlett
 3. Happy New Year and we wish you good health, a happy life and a better Earth.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!