onsdag 19. januar 2022

Burde vel pakket

lurven

Ja hva skal man finne på i dag da? Jeg burde nok funnet fram noe til helgeturen, sjekket om jeg har det jeg har tenkt å ha med i det minste. Jeg har morgendagen, men jeg skal jobbe litt også da. Og om jeg mangler noe så er det litt i siste liten, for å si det sånn.

oliver

Kattene har funnet seg til ro etter ommøbleringen. Oliver ligger ofte i hundeburet, eller på toppen av buret når jeg kommer hjem fra jobb. Varmer godt fra vedovnen nede, men han er litt selskapssjuk så han kommer stort sett luntende etter meg opp når jeg lager meg middag. Det ble en time overtid i dag også, så noe buksehandling ble det ikke. 

daisy

Ukas ord ser ikke ut til å bli så veldig suksess, mange fine tilbakemeldinger, så jeg får holde på en stund. Har laget klart et innlegg på fredag, så det er bare å slå seg løs. Om alt går i boks med valper så blir det stille før stormen. 

oliver

Blir spennende å se hvordan kattene vil reagere på valper, kan nok hende de ligger litt lavt i terrenget når de vokser til før levering. Nå nærmer det seg raskt og jeg må innrømme at om det ikke blir valper så kommer jeg til å bli skuffet. De to siste gangene jeg har prøvd på valpekull så har de ikke tatt seg, så det er ingen selvfølge til tross for om både tispa og hannen har valper fra tidligere.

daisy

Tipper kattens liv består av vasking, soving og musefangst. Apropos soving så blir det tidlig senga her i kveld virker det som. Det har bitt dårlig med turer denne uka. Med is og vindvær så er dørstokkmila lang. Enten det eller så driver jeg med opptrening, ja du leste riktig, opp trening til bilkjøring hele fredagen. Egentlig burde jeg være overaktiv i forkant, så det hadde vært godt å ta det litt rolig.

kattevask

Lurven har vært i skauen og tatt med grankvist hjem. Så når kveldsvasken er over så er det bre å sove til i  morgen tidlig. For været fristet visst ikke til å tilbringe natta ute. De sto i kø for å komme inn når jeg ropte på dem til kvelds.

kattevask

Ha en fortreffelig uke, så får du følge med på hvordan det går i helga. 

Oliver

Her har Ole Lukkøye vært innom...5 kommentarer:

 1. Kitties are such fun. You have a great week too.

  Scritches to all the furbabes. ♥

  SvarSlett
 2. Katterna hittar alltid sköna sovplatser och jag tror att de kan sova hur mycket som helst när de inte har så mycket annat att göra. Det är nog bra att ta många foton på dem nu för om allt går som det ska så blir det nog mest bara valpbilder senare :D katterna är ju vana vid dina hundar så ett gäng valpar går förhoppningsvis också bra. Valpar kan visserligen vara lite väl ivriga när de börjar växa till sig men det är nog inga problem.

  SvarSlett
 3. Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

  Have a purrfect Feline Friday and weekend. ♥

  SvarSlett
 4. They are very wise to queue up to come in from the cold.

  SvarSlett
 5. The cats look so happy and content! There is nothing more beautiful than sleeping cats! We hope you have a marvellously happy weekend! Purrs Marv

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...