torsdag 20. januar 2022

Ukens ord "Reise"

 samos

Jeg fikk lyst til å starte, og prøvde meg de siste ukene med "Ukens ord" Jeg har tagget disse innleggene med #ukens ord så du kan bruke linken  da vil alle innleggene om dette temaet ligge etter hverandre. Det kommer nytt ord hver fredag som du kan linke til en uke. Valget av ukens ord var ikke så vanskelig. Jeg drar nemlig av gårde i morgen tidig på en liten helgetur til Kristiansund, sammen med Bella. 


Ukens ord er "Reise" (travel) Bidra med ditt blogginlegg ved å linke nederst i innlegget. 

samos

Når jeg hører ordet reise så tenker jeg ofte reise med fly, men en reise trenger ikke være så langt, men det må liksom være en overnatting for at man skal kunne kalle det en reise. Bildene over er fra min reise til Hellas, til Samos for ti år siden. Dit skal jeg tilbake en gang når det blir høvelighet til det. Sol og varme, strender så langt en kan se. 

gamle trynefjellsveg

I sommer hadde jeg også en reise til Strynefjellet. En helt utrolig reise på ei uke som var nøye planlagt med overnattingssteder, ellers var dagene åpne og ble tatt etter impulsmetoden. Man trenger ikke ha en utenlandstur for å ha en flott reise, Det er så utrolig mange flotte unike steder som ligger "nesten" i nabolaget.

grotli

Hva er din beste reise? Hvor vil du tilbake til? Hvor drømmer du om å reise som du ikke har dratt til ennå?

*

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter
*

4 kommentarer:

 1. Det är nu man ska minnas de härliga resorna från sommaren. Alla dina fina foton från din resa gjorde mig riktigt ressugen...igen. Jag hade ju redan rest och även lite i Norge. Men mina allra bästa resor var nog roadtrippen i Europa och Islandsresan. Fantastiskt resor med många härliga minnen :D
  Jag deltar aldrig i några utmaningar men jag kan ju svara ändå :D

  SvarSlett
 2. God tur, Lillian og Bella! Håper på full klaff ❤️❤️

  SvarSlett
 3. Skönt att kunna tillbaka på olika resor som man gjort under åren. Speciellt viktigt nuförtiden med pandemin och alla begränsningar. Helt underbara sommarbilder som verkligen värmer i kylan:-)

  SvarSlett
 4. Fint med bilder som påminner om sommar, sol och värme! Det är vad jag längtar efter nu. Skulle inte ha något emot en resa till Grekland, det är många år sedan jag var där!
  Ha det bra!

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...