tirsdag 18. januar 2022

En manko denne uka

 kongler

Siden jeg skal nordover på fredagsmorgen så blir det en dag manko på jobb. Det ble noen timer overtid i dag, for å ikke ha så mye som venter i morgen. Jeg har nemlig tenkt meg en tur på bukseshopping etter jobb i morgen. Da er det dumt med overtid. Torsdag har jeg avtalt tur med Ingun igjen, så det er liksom bare i morgen om jeg skal få handlet bukser før jeg drar.

isrose

Hr Yr har endelig funnet ut at jeg skal ut på tur, så det har bitt opphold i det minste. Slett ikke verst når det hele startet med regn som skulle bøtte ned og vindvær. Innen jeg drar på fredag håper jeg til og med på enkelte solglimt. Kanskje jeg får tatt et bilde av solnedgangen i havet før jeg drar hjem på søndag...

mus

Nå som kattene er ferdig med juleferien sin så lever musene farlig igjen. Det er jammen godt de tar seg en tur ut å strekker på beina. Det er så mildt at det hender de er ute om natta til og med. Stort sett så sitter de på verandaen og venter på at jeg skal stå opp da. Når jeg skal på jobb så sitter de nok i uthuset og venter, for da holder de stort sett følge med hudene når de kommer inn igjen etter tisseturen på morgenen.

golden retriever leonberger

Det er bare å nyte den snøen som er. Det er ikke alle steder den er så myk at en kan rulle seg rundt og stikke snuta ned for å brøyte seg fram. Bella skjønner ikke helt vitsen med det, hun står stort sett å ser på de andre og venter til de er ferdige.

leonberger

I alle år har jeg hatt hunder som har kunnet posere, men Bella har ikke vært så enkel å få til det med. Hun står litt, men ikke så lenge at jeg har kunnet rygge unna for å ta bilde. I det siste har hun bitt veldig flink egentlig. 

leonberger

Litt mer trening nå, så er hun snart på nivå med de jeg er vant med. Mamma og pappa skal være hund- og kattepasser mens jeg er borte, så det er ikke synd på de som ikke får være med på tur. Kattene er ratt så bortskjemte at de blir fyret for også kan jeg tenke meg. Akkurat når en skal slike ting så hadde det vært praktisk om en delte hus med noen så en slapp å skaffe seg dyrepasser om man skal noe.

høyspentmast

Snøen er stein hard på jordet, så skiløypa kan en se langt etter. Om tre måneder er det påske, så da er det våren av likevel. Men litt snø må det da komme før den tid?

fullmåne

Drøm søtt, eller ul mot månen...


2 kommentarer:

  1. Flotte bilder av hundene dine. De er jo så flinke til å posere ja.

    SvarSlett
  2. Dina hundar får massor av träning med posering och de brukar lära sig ganska snabbt vad som förväntas av dem. Bella är också jätteduktig som står så fint vid stocken :D Råttan däremot är inte särskilt fin. Tänk när du ska få en hel valpkull att posera. Då blir det riktigt livat :D

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!