lørdag 8. januar 2022

Jobbehelg

 blåmeis

Fredag kveld og lørdag morgen... trodde du at jeg hadde fri du? Nei ikke denne helga. Det ble en slik jobbehelg, som andre snakker om. Bare det at sånne andre som snakker om slikt de jobber turnus. Jeg jobber ikke turnus, men jeg har sånn jobbehelg. Jeg jobber ikke turnus, men av likevel så har jeg lange dager. Det har blitt overtid hver dag denne uka, ja også jobbing i dag. 

blåmeis

Men jeg skal vel ikke klage, noen som har en lengre arbeidsdag enn meg er blåmeisen. Det har blitt mildere, så de har fått en hyggeligere hverdag de også regner jeg med. De har mas hele vinteren med mat. Jeg tror de bruker hver time det er lyst til å finne mat. På våren er det egglegging og etterpå kommer det styr med å skaffe nok mat til ungene før de forlater redet. Årsoppgjøret er begrenset til noen uker, så jeg skal vel ikke klage. Men jeg må innrømme at kroppen min er ikke laget for overtid. Jeg elsker nok ikke jobben min nok til det.

blåmeis

Siden det snødde i går gikk jeg tur med hundene til hengebrua etter middagen. Der var det ingen som hadde måket, så jeg måkte hele brua denne gangen og gikk hjem igjen. Laget et lite innlegg på Facebook om "Velkommen til medlemskap i Snømåkeklubben av Borglund Hengebru. Vi er så langt et maskinelt medlem og tre manuelle medlemmer så vidt jeg veit. Kjell som freser veien ned til hengebrua, Per Henrik, Ivar og jeg som så langt har måket hengebrua i vinter. Kontingenten er noen spadetak ved snøfall når du passerer brua. Det er snøskuffe plassert ved enden av brua, så du slipper å nyte medbragt. Om vi måker litt hver ved passering så blir det ikke så mye på hver."

blåmeis

Forøvrig så har jeg fått tilbud om å sjekke ut en modelljernbane. Nei jeg skal ikke starte opp med et slikt prosjekt, men det er alltid gøy å se på andres hobbyer. Og det er mange som meg. Når man først starter med noe nytt... ja så tar det bitte litt av, for å si det sånn. Da skal jeg snike med meg kamera, så kanskje du får se på modelljernbanen også...

blåmeis

I dag ble det jobbing fra halvti til fire. Patran stakk innom en tur for å hilsepå før hun drar i militæret på mandag. Det blir litt rart at minstemann er blitt så stor allerede. Når hun er tilbake har vi planlagt tur til Island i 2023. Hun har nemlig gått ammen med ei fra Island på skolen i noen år. Jeg har vel snakket om å dra til Island i mange år. Så med ett års planlegging for å få en unik opplevelse, så må den ferieturen bli bra.

blåmeis

Det blir jobbing i morgen også, å revisorene har litt å ta tak i når de kommer mandag. Jeg ble bare ferdig med kundene i dag og konsernselskapene. Så i morgen får jeg ta tak i leverandørene. Blir nok ikke noen vekkeklokkemorgen i morgen heller, så får det bli så seint det blir før jeg er hjemme igjen.

blåmeis

Neste uke blir uansett ei bra uke, da er det to turplaner og en middagsplan allerede før uka har startet opp. Da er det kanskje plutselig en plan for helga også... 

blåmeis

Disse varmegradene som er spådd er jeg slett ikke like begeistret over. Kanskje de går over om en ikke vil ha dem?

blåmeis

Nyt helga!7 kommentarer:

 1. Så fine bilder av blåmeisen. Du må ta vare på deg selv og ikke jobbe for mye da.

  SvarSlett
 2. Jag hoppas att din övertid får ett slut nu och att du kan orka ägna dig åt trevligare aktiviteter, som att gå ut i naturen eller att planera en fantastisk resa till Island. Åh, vilka minnen det väcker hos mig och vad avundsjuk jag blir. Det kommer att bli superhärligt och jag längtar efter att få se bilder och läsa om den trippen. Men det är långt till 2023. Visst hängde du med mig när jag och min son var på Island i september 2019. Vill du ha tips så har jag långa inlägg och många bilder därifrån :D Bara att söka i min blogg från den tiden. Det spelade ingen roll att vädret inte var så kul. Allt var otroligt härligt i alla fall.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg husker deres reise på Island. Jeg ventet spent på hvert nye innlegg. Patran får tips av ei hun har gått på skole med, som bor der. Så vi får nok mye å se på. Jeg gleder meg stort!

   Slett
 3. So beautiful. Happy Monday.
  www.rsrue.blogspot.com

  SvarSlett
 4. We don't get snow here, but I love seeing it elsewhere. The shoveling part isn't something I want to do either.

  Awww on the birds. We love birds here and fell all of them.

  I walked yesterday afternoon and it felt like spring. Made me smile.

  Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

  Have a fabulous Awww Monday and week, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett
 5. Such beautiful photos of the birds- Have a good week- !

  SvarSlett
 6. Great pics! Have a great day!

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...