onsdag 12. januar 2022

Nærmer seg slutten nå

frost bjørk

Når man gleder seg til noe går tiden utrolig sakte, når man har mye å gjøre går tiden fryktelig raskt. Når man driver med årsoppgjør så går tiden enda raskere og hva man skal rekke å gjøre vokser enda raskere enn tiden man har til rådighet. Når jeg dro hjem i dag har jeg tenkt 26 timer mer enn jeg vanligvis gjør. Det vil si 26 timer overtid hittil i januar. Så nå er jeg jammen glad jeg kan se enden på dette her.

rognabær snø

Godt er det at jeg har knipset litt siste turen jeg hadde i dagslys. Jeg kan knapt huske når jeg gikk tur sist i dagslys. Men jeg har vært flink til å gå tur i mørket. Tur har det bitt med Ingun og ungene hennes et par ganger. I går kveld gikk jeg tur med Wenche Lill og Virre. Da gikk vi på Sokna med Blystadrunden i godt tempo. I kveld har jeg bevilget meg en restitusjonsdag. 

snødekket trær

Nå har det vært forholdsvis mildt, det har regnet litt og jammen har det blåst også, så nå er det ikke mye snø på trærne lenger. Men holken har hittil uteblitt. Men med en kjapp sjekk hos Hr Yr, så blir det 11 varmegrader i morgen og fredag skal det jammen bli 8, så holken kan nok brått bli noe av avlikevel. 

pusekatt kattepus

Oliver prøver seg hver gang jeg skal på tur, men om kvelden er det greit å sjekke ut om han faktisk er inne før jeg legger i vei over riksveien. Når jeg gikk tur søndag så hadde jeg ikke tenkt at det var søndag, men når jeg kom ned til veien så var den tilnærmet umulig å krysse. Klart jeg kunne jo snudd og gått denne siden ut til Veme, men jeg hadde tenkt meg langs jernbanen. Vi går jo stort sett rundt om hengebrua når Ingun er med på tur, så litt variasjon er alltid greit.

småbruk

I dag fikk jeg hentemelding fra posten på ei pakke jeg har bestilt meg. Men det var i går jeg var på Sokna. Hadde tenkt å hente den etter jobb, men jammen dro jeg rett hjem. Jeg skulle ha handlet etter jobb, men det gikk rett i glemmeboka det også. Det er vel bare et bevis på at tankene er litt andre steder enn på det en må huske på privat. 

gårdsplass

Nyt resten av uka, jeg trodde det var fredag på søndag, jeg trodde det var torsdag i dag tidlig, så kanskje jeg treffer samme dag som kalenderen i morgen?9 kommentarer:

 1. A beautiful winter wonderland. Oliver is a handsome mancat.

  Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop.

  Have a fabulous Wordless Wednesday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett
 2. The snow looks beautiful, but I am glad to just look at it!

  SvarSlett
 3. Ice and snow is beautiful but makes driving so difficult. - Margy

  SvarSlett
 4. Ja, noen ganger går både det ene og andre i glemmeboka. Flotte vinterbilder.

  SvarSlett
 5. Vad skönt att du snart får lite mer normala arbetstider och kan hinna ut medan det är ljust. Men du har fått fina bilder i alla fall. Synd att tö- och regnvädret kom och förstörde allt det vackra. Här har det regnat hela dagen men inte lika illa som borta i fjällen. Men redan ikväll ska det börja snöa igen och kanske, kanske kan vintern komma tillbaka. Jag glömmer också saker jag ska göra men då får man bara tänka om lite :D

  SvarSlett
 6. Schöne Schneeaufnahmen.....von solchen Schneemengen können wir nur träumen.
  Aber mit diesen Schneemassen ist das Leben sicher auch anstrengend und auch schwierig.
  LG. Karin M.

  SvarSlett
 7. Hej Lillian!
  Ser helt fantastiskt ut med al vit fin snö. Hoppas att inte ovädret har nått dig, såg på nyheterna både om översvämningar och raserade vägar.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 8. Your photos are beautiful to see as I don't usually get to see it. I'm glad you took some time from all that work you are doing--we all need a rest.

  Thanks for sharing your link at My Corner of the World this week!

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!