fredag 14. januar 2022

Ukens ord "Tro"

 vinterkveld snø

Man skal ikke gi opp med en gang når man prøver å dra igang noe nytt. Det var ikke den helt store oppslutningen forrige uke, men jeg gir ikke opp så raskt. Takk til Susanne som har denne fotoutfordringen gjennom mange år. Nytt år tenkte jeg og skulle være med igjen, men det var ikke noe i år. Vi var mange som takket henne for innsatsen, for det er jo litt inspirasjon for variasjon på bloggen. Jeg fikk lyst til å starte, og prøvde meg sist uke med "Ukens ord" "Tro (believe)" Jeg har tagget disse innleggene med #ukens ord så du kan bruke linken

* *

leonberger golden retriever

Jeg tror jeg får et utrolig flott år med mange hundeaktiviteter. Jeg tror det blir en flott sommer med både bading og overnattinger ute. Jeg tror det blir mange opplevelser med venner, med hunder og kanskje med noen jeg ikke har møtt ennå engang. Jeg tror jeg kommer til å ha valper i vår, at det blir en vellykket parring på Bella om vel en ukes tid.

vinterkveld

Jeg tror dette blir en vinter uten for mye snø, uten for mange kalde grader. Jeg tror dette blir en flott vinter, som glir over i en flott vår uten for mye pollen. Jeg tror det vil komme mange flotte valpekjpere så valpene får trivelige aktive hjem å vokse opp i.

vinterhus

En må ha trua som en sier, og jeg har absolutt trua på det kommende året. Så får krig være krig, uvenner være uvenner og pandemi være pandemi. Jeg tror mitt 2022 vil bli et helt vidunderlig år!

vinterskog

Man må se etter lyset i tunellen om det ser litt mørkt ut.

*

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter
*

7 kommentarer:

 1. Du få sikkert et flott år sammen ned hundene dine. Ja, detvgjelder å ha trua. Jeg tror på et nytt flott hageår med mye fint vær :)

  SvarSlett
 2. What a lovely post. Your babies are so precious.

  Have a fabulous day and weekend. ♥

  SvarSlett
 3. Jag sitter här och ler för jag blir så glad av ditt positiva inlägg. Jag tror också att 2022 blir ett bra år och mycket hänger på hur man själv väljer att se det :D

  SvarSlett
 4. Och jag tror att det var ett av dina bästa inlägg vad gäller foton. Helt magiska bilder. Dessutom är det så underbart att läsa något positivt så att man kan skingra tankarna både från pandemi och mobilisering i Östersjön.

  Jag hänger definitivt på på tisdag. Tror att du får betydligt fler deltagare den här veckan. Ska i alla fall göra lite reklam för dig:-)

  Så kul att du tar över utmaningen:-)

  SvarSlett
 5. Vackra bilder! Och kanske jag någon gång då och då kommer med i utmaningen - som även jag tycker det är fint att du tagit över!

  SvarSlett
 6. Vackra mörkerbilder och fina hundar, fortsätter att hänga på.

  SvarSlett
 7. Instämmer helt i att tro på något är viktigt. Fint att läsa dina tankar och se dina bilder.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...