mandag 17. januar 2022

Dagen startet hos dyrlegen

 himmel

Dagen startet altså hos dyrlegen i dag. Ja dette er ikke hos dyrlegen og ikke er det i dag tidlig heller. Men Bella er på dag 8 i løpetiden og det var dags med progresterontest for å være litt sikker i løypa. Ja i og med at vi ikke skal en snartur en ettermiddag liksom. Det hørtes lurt ut med en hanne i Norge når jeg begynte å kikke litt rundt. 

cocker spaniel

Tipper det ser omtrent sånn ut dit vi skal også. Her er det fult av barnåler og kvister alle steder en går. På veien er det holke og piggskoføre. Jeg hadde ikke før kommet meg på jobb før de ringte fra dyrlegen, 5.5 og trolig optimalt rundt lørdag. Vi drar fredag morgen og tar en sjekk da når vi kommer fram. Jeg har booket rom på Thon hotell Kristiansund, så tar vi en weekend utaby's. Er ikke det som er så populært da å reise bort i helgen. Jeg og Bella trena litt på det i sommer vi.

leonberger skautur

I skauen er det ikke is og holke, ikke er det snø som bærer heller. Nei det ble en enkel løsning i dag. Men nok om det, planleggingen har startet og jeg får fire dagers uke på jobb. Hr Yr er sjekket og jeg håper han ombestemmer seg bitte litt i det minste. Jeg veit jeg har snakket om at jeg skal oppleve vestlandet vindfylt og levende, men ikke akkurat til helga tenkte jeg. 

stubbe

Jeg får ta med meg fotoapparatet, det er jo forholdsvis vanntett, så får det bli noen regnværsbilder fra Kristiansund. Sikkert noen hunder å forevige også. Så er det bare å krysse fingrene for at det går like glatt som planleggingen denne paringen.

cocker spaniel

Unngikk å måtte drabort både ulaften, nyttårsaften og i årsoppgjøret, optimalt tidspunkt i helga, så da er det bare å krysse fingrene. Jeg er litt spent, for det begynner nå å bli noen år siden jeg hadde kull sist. Men man kommer vel fort inn i det igjen. Man glemmer jo ikke erfaringen fra 13 kull.


9 kommentarer:

 1. Spennende 🥰 Masse lykke til, vi krysser det vi har 🤞🤞🤞
  Vi skal avgårde om 14 dager, men vi tar turen til Oslo 🐾🐾

  SvarSlett
 2. Heisann😊 Så spennende å lese om at det kommer valper hos deg igjen🥰 Kjenner jeg nesten får lyst på en liten (stor) pels igjen🥰
  Krysser fingrene for at du får en fin tur til Vestlandet.
  Lykke til🤞❤

  SvarSlett
 3. I always enjoy your adventures. You're so fit and able to tackle anything. So are your pups.

  Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

  Have a fabulous Happy Tuesday, Lillian. Scritches to the pups. ♥

  SvarSlett
 4. 13 valpekull? Ja, da har du mye erfaring med det. Lykke til med alt sammen.

  SvarSlett
 5. Oh, I so love to see all that snow, thank you for sharing your always stunning images, Lillian!
  Wishing you a lovely week
  XO Daniela at ~ My little old world ~

  SvarSlett
 6. Wow- more baby pups to raise! Great photos! Drive safely!

  SvarSlett
 7. Ett stort lycka till med både resa och parning. Du kommer säkert snabbt in i rollen som valpmatte och jag hoppas på ett lagom stort gäng små Bellor av båda könen :D

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!