søndag 9. januar 2022

Ikke helt riktig dag


Det var ikke helt dagen i dag i følge internettet, men jeg tok meg den frihet og ha mitt eget i dag. Man må ha frokost og lunsj når man skal jobbe en søndag. Siden jeg jobbet i går også, så har det blitt dårlig med helgefølelse. Eneste helgefølelsen var t vekkeklokka ikke ringte noen av dagene.


Det nærmer seg siste innspurt, men jeg ble ikke ferdig med alt i dag. Men godt på vei da. 


Når man har litt sein start så blir det ikke lunsj når en pleier å spise lunsj. Med slik utsikt både lørdag og søndag så er det greit at det ikke er knallsol å se ut på.


Når man deler parkeringa med kun en annen bil, da trenger en ikke parkere videre gjennomtenkt eller på gammel vane. Jeg er ikke så nøye på parkering noen steder egentlig. Greit med et avbrekk og spise litt. Kan jo ikke bare jobbe, men skravle litt også.


Lettere lei utover dagen og litt fredagsfølelse... men så er det søndag...


Vibecke skulle hjem ti bursdagsfeiring og Patran skulle svinge innom etter at hun hadde vært på Norefjell, så da var det greit å gi seg i tretiden. 


Vel hjemme så var det en trillebår med ved foran døra mi, så jeg kunne bare bære den inn til ovnen.


Det ble en enkel middag i dag, naanbrød og avokado med lime. Patran hadde spist på fjellet, så da ble det enkelt. Jeg ville ha en tur i frisk luft, men jeg rakk det ikke mens det fremdeles var lyst.4


        Da Bella reiste seg opp for å ut da vi skulle på tur fant jeg ut at hun hadde fått løpetid. Det var godt tima for årsoppgjøret, så da er det bare å reise nordvestover i slutten av måneden.


Neida ikke riktig UFO. Vi gikk langs jernbanen og da kom toget til Bergen i full fart.


Etter vel en times tid var jeg tilbake hjemme igjen og da ble det badekaret og ei bok. Nå er jeg snart ferdig med den første boka jeg fikk  av Patran i adventskalenderen. Jeg må innrømme at den er litt i tyngste laget å komme gjennom. Jeg har litt problemer med bøker med mange detaljer, det er så lite fengende. Men jeg leser dem ferdig, må bare passe på å unngå slike forfattere når jeg kjøper meg ny bok. Nå har jeg en kjempebunke med uleste bøker. Jeg leser mest om sommeren egentlig. 


Lag deg en god kveld!
"Sidan som alltså går ut på att man dokumenterar sin dag med ett foto i timmen. Den har funnits på nätet sedan mars 2004 och du kan läsa mera om det hela på sidan Informasjon du hittar i menyn här intill. Här hittar du kommande dagar också. Meningen är att man gör EFIT på avsedd dag och att du då postar en länk till din sida när du uppdaterat den genom att klicka på länken här ovan. Men kan man inte den dagen så går det bra göra detta en dag när det passar och då posta i den senaste länk som finns."

6 kommentarer:

 1. Jag vet att det är mycket som ska göras inför ett nytt räkenskapsår men jag hoppas att du får några dagars kompledigt efter den här helgen. Kanske vore det bra med lite ledigt när du och Bella ska träffa hennes blivande partner :D Det ska bli så spännande och jag längtar efter bilder på små Bellavalpar :D

  SvarSlett
 2. Fin oppdatering det her og mat mellom øktene må man jo bare ha.. Har ikke peis lenger slik vi hadde i huset.. savner vedfyringa litt..koselig stemning av det :)Fin ny uke til deg :)

  SvarSlett
 3. Bread looks delicious and love your fur persons ~ Thanks for commenting on my blog ~ Xo


  Wishing you a fun day ~

  A ShutterBug Explores,
  aka (A Creative Harbor)

  SvarSlett
 4. Our human had to work all weekend too! Luckily she was doing it from home, which meant we could sit on her and her computer and her desk!

  SvarSlett
 5. Love your fur babies, Lillian.

  Your bread looks yummy!

  SvarSlett
 6. Hi Lillian -- and Happy New Year! A photo of my life every hour would put everybody to sleep, it would be so boring. Your day looks pretty exciting in comparison.

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...