tirsdag 25. januar 2022

Jeg tenker på

leonberger

Jeg tenkte  litt når jeg kjørte hjem fra Kristiansund i dag. Man rekker faktisk å tenke en hel del på de åtte timene det tar å kjøre hjem, når man er aleine i bilen. Det er dårlig med svar om man snakker til Bella, så enetale blir bitte litt langtekkelig i lengden.

leonberger

Jeg tenkte på hvor flott nordmøre kan være i solnedgang på ettermiddagen når vi er på luftetur før paring. Ja for det var ikke fint vær hele tiden vi var der. Det både blås, regnet og haglet horisontalt til tider. Men det var også glimt av finvær.

leonberger

Jeg tenkte på hvor heldig jeg har vært som har fått kose meg med hele seks leonbergere i helga. Og konklusjonen er blitt at jeg må ha mer enn en leonberger selv også.

leonberger

Jeg tenkte på hvor tillitsfull og omgjengelig tispe jeg har. Der hadde Bella glatt slått seg til ro uten problemer om jeg hadde dratt hjem aleine, 

leonberger

Jeg tenkte på hvor godt Bella og valpen på vel fire måneder oppførte seg som om de skulle kjent hverandre hele livet.

leonbergervalp

Jeg tenkte på hvordan de to delte på leikene og plukket saker ut av munnen på hverandre uten bråk. På hvordan de fulgte med på hverandre når den ene gikk. 

leonbergere

Jeg tenkte på hvor stille og forsiktig Bella leika med valpen. Ingen brå bevegelser, ingen slåing og dasking med labbene. 

leonbergere

Hvordan de passet på når gutta skulle ut å lufte seg. På hvor gjestfrie Elisabeth og Kristoffer var som ville ha Bella i stua på kvelden og som lånte oss soverom de to siste kveldene etter to netter på hotell. 

leonberger

Jeg tenkte på hvor real Bella er å ha med seg på nye steder. Bare be henne legge seg og lukke døra, så var det gutta sin tur til å få kos og oppmerksomhet i stua. 

bernersennen valp

Jeg tenkte på valpen til Hilde som også gled rett inn i  flokken når de kom på besøk.

leonbergere

Jeg tenkte at et er håp om valper selv om det ikke ble noe langt heng på dem. Jeg tenkte på alle de babyene som er født fordi pappa'ne "hoppet av i svingen". Jeg har trua på valper i slutten av mars, ellers så må jeg ta meg en tur til nordmøre på neste løpetid. Jeg ble skikkelig fornøyd med valget mitt av hanne, så om det ikke blir noe nå, ja så må jeg prøve igjen.

leonbergere

Jeg tenkte på hvordan Bella koset seg med Danica, så hun tror jeg kommer til å bli en skikkelig hønemor som koser seg med valpene sine.


 

1 kommentar:

  1. A good weekend indeed.

    Have a fabulous week. Scritches to all your furbabes. ♥

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...