fredag 27. januar 2023

Badass bestemor

solnedgang

 I dag så ble nok alle mine bruer som barnepike for Dua mi skrinlagt for evig tid. Jeg ble nemlig tittelert med "Badass bestemor". Jeg foretok nemlig en skikkelig "Hit and run" fra butikken etter jobb i dag. Disse som skal fikse veien etter snøfall har gjort en dårlig jobb, alle disse piggfrie dekkene som polerer veien alle steder der vegarbeiderne ikke bruker veghøvel og får bort isen. Da blir det både sporete og glatt. 

solnedgang

Bilen min har jo som nevnt noen ganger, tatt kvelden. Jeg har vært så heldig å fått låne bilen til Kenneth for å slippe å bli kjørt rundt som statsministeren i egen bil med privatsjåfør. Pappa var nemlig ikke så interessert i å innta dress, sjåførlue og hansker når han kjørte meg på jobb på morgenen. Da må man jo kjøre selv da. Jeg handlet etter jobb i dag, for i går så hadde jeg avtalt trilletur med Ingrid og Dua. Det er fra den turen disse bildene er tatt. Når jeg skulle kjøre ut fra parkeringa på butikken var det to felt ut. Jeg skulle til høyre og den andre bilen til venstre. Jeg fikk en åpen luke og smatt inn i køa opp mot lyskrysset. Bilen min glei av issvullen når jeg svingte og dultet inn i den andre bilen som sto parallelt med meg. Det var ikke mulig å få snudd der og da, så jeg dro hjem. Regnet med å få en telefon, for med så mange biler så var det sikkert noen som hadde tatt bilnummeret mitt. 

solnedgang

Sa ifra til Kenneth at jeg hadde bulket og stukket  av. Sønnen til dama ringte og det ble arrangert et møte hjemme hos henne og vi var jo enige om hendelsesforløpet. Jeg sa at jeg ikke hadde stukket av, men hadde ikke sett annet enn det var en mørk bil. Leite etter en mørk bil etter at jeg hadde snudd i det myldret det er på et område med mange biler da det er mange butikker og arbeidssteder der. Men fredag ettermiddag er vel ikke dagen med størst tålmodighet eller samvittighet for den del. Innrømmer glatt at jeg ikke hadde mistet nattesøvnen om Kenneth ikke hadde fått noen telefon.

solnedgang

Takstmannen til forsikringsselskapet mitt ringte i dag, og bilen min ble kondemnert. Så i dag har jeg svidd av nærmere 18 000, to egenandeler til samme forsikringsselskapet og noen matvarer i kjøleskapet er det jeg sitter igjen med. På butikken fant jeg ut at dette måtte jo virkelig være dagen for å svi av 350 kroner på Lotto. Må jo ha trua for å få inn et lite bidrag til ny bil...

solnedgang

Lurer på hva helga bringer jeg?


3 kommentarer:

  1. Hopefully things will start getting better from now on and one of these days you will look back and laugh at all the bad events in a row.

    SvarSlett
  2. Ajaj, inte bästa dagen för din del och det är alltid trist att se pengarna försvinna till något man helst inte vill att de ska användas till. Jag håller tummarna för att det blir en storvinst på lotto.

    SvarSlett
  3. Those icy roads are the worst! Don't miss that at all now that I'm living in the south US, warm land as we now call it :-). Think good positive thoughts to keep that coming back to you - no more thoughts of possible bad things happening. Bad thoughts attract bad thoughts. Good and happy health to you.
    - Brenda

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...