torsdag 26. januar 2023

Ikke helt tålmodig sjel

 himmel

Du tar hintet om at du kanskje har vært bittelitt iherdig på telefonfronten, når du får tildelt tidspunkt på neste gang du får lov å ringe kundekonsulenten på forsikringsselskapet... Jeg ringte i går for å høre hvordan framgangen var i saken, da jeg ikke hadde fått noe hverken telefon eller mail fra dem.

himmel

Jeg mente at det kunne da ikke ta så jævla lang tid å vurdere om de dekket leiebil når bilen hadde tatt kvelden. Når en bor der jeg bor så er man liksom avhengig av bil. Jeg begynner på jobb klokka 7 og jobber til klokka 15. Det går ingen kollektiv transport jeg kan bruke, så jeg er avhengig av bil. Pappa har kjørt og hentet meg noe. Kenneth har kjørt og Ingrid har hentet. Med egen bil så er det ikke noe problem, men alt jeg skal så er jeg avhengig av at det passer for en eller annen. I en kort periode så er det ikke noe problem, men når det strekker seg over ei uke, nei da blir det et problem for meg i alle fall. Tålmodig har jeg aldri vært.

himmel

Dama på forsikringsselskapet som jeg snakket med i går, syntes saken hadde tatt veldig kort tid. Skaden var meldt mandag og det var jo tross alt bare onsdag, mente hun. Hun visste ikke om de telefonene jeg hadde tatt til verkstedet heller med skadenummer og purret på oversendelse av bilder og rapport derfra til forsikringsselskapet. Så nå har jeg fått tildelt fredag formiddag til ny purretelefon til forsikringsselskapet, dersom de ikke hadde latt høre fra seg.

himmel

Jeg skjønner ikke helt hvorfor verkstedet skal sende bilder og rapport til forsikringsselskapet, når en representant fra forsikringsselskapet må på verkstedet for å se med egne øyne avlikevel. Har ikke verksmesteren nok kompetanse til å uttale seg om skadeomfanget på en motor med sprekt stempel og skadene dette har forårsaket på motoren? Stipulert kostnad 101 000 kroner, så da er det vel på grensen til kondemnering. Kanskje det er derfor det tar sånn tid, men leiebil burde jeg mottatt uansett.  

kos

På tirsdag var jeg bitte litt barnepike, da kom mamma og pappa bort for å hilse på Sofie. Det er bedre at hun er hos meg enn at hun skal være med bare for å kjøre bil. Tror jeg skal bla litt i gamle fotoalbum, for å se om det er noen familielikheter på henne og resten av slekta. Teppet er nemlig fra jeg var liten og det finnes sikkert et bilde av meg som sover i det teppet.

kos

Assistentbarnepika er ikke riktig sikker på om Oldefar klarer oppgava med baby. Hailey er fornøyd med besøk bare hun får oppmerksomheten.

kos

Dua mi er litt våken også, da er hun så blid og smiler. Nå er det nest før hun ler også. Det er ei fin tid framover. Jeg er så heldig at jeg får lov å være med på trilleturer både med Ingrid og med Sofie på egenhånd.

fot

Tenk, en gang har vi alle vært så små. Selv de med skonummer 47!

dua mi

Litt selfitrening i speilen på badet. Vi må vel kanskje konstatere at vi trenger litt øvelse begge to. Men det kommer seg. Jeg har fått det ærefulle oppdraget å bære henne til dåpen i slutten av mars. Spørs om jeg må gjøre en liten innsats igjen for å komme inn i bunaden min. Den passer, men sølvbeltet er litt i snaueste laget sist jeg brukte den i alle fall.

dua mi







7 kommentarer:

  1. Ja, det er nesten håpløst når en ikke har bil når en bor på bøgda. Satsing på kollektivtransport er visst ikke noe tema uansett hvem som regjerer.

    SvarSlett
  2. Such an incredible light in the sky

    SvarSlett
  3. Dua is such a cutie. I hope they make a decision on your car soon, that is very frustrating and I hope you get a rental car soon. Thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett
    Svar
    1. Lite dåligt är det att det ska ta sån tid att få veta hur det blir med lånebil. Det är ju nu du behöver den och inte när din bil är reparerad. Bra att du kan få hjälp med skjuts men det ska ju inte behövas. Mysiga bilder på Sofie :D

      Slett
  4. Insurance companies are quick to take your money but always take as long as possible to keep to their side of the contract. The sky looks beautiful.

    SvarSlett
  5. We don't have good public transport here in our area, either, and a car is needed if you're going to get to work.

    A lady I knew was sitting with her son, all grown up and big enough that he played American style football for a college. He had his feet propped up and she looked at them and said, "My sweet baby boy. When you were born, you were early and small. In fact, all of you was about the size of one of your feet now!

    SvarSlett
    Svar
    1. Sorry, i forgot to say, Thanks for joining Feline Friday!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...