onsdag 18. januar 2023

Blåtimen og fremtiden

blåtimen

Blåtimen er den fineste og mest stemningsfulle timen i døgnet. Den timen da dagslyset sakte forsvinner og kvelden tar over mer og mer. Dagen har økt med en times tid med dagslys. Det er en herlig tid vi går i møte nå. Om en snau måned så har jeg vårsola inn på kjøkkenet.

blåtimen

Nytt år og nytt årshoroskop. Dette er et ekstra spennende år for deg født i Værens tegn. Du er i et skifte når det kommer til fremtidsplaner og kursen forover, både privat og profesjonelt. Med Jupiter gjennom ditt tegn kan du bli ekstra ivrig når det gjelder fysisk aktivitet og kosthold. Du virker villig til å strekke deg lenger, og når du legger lidenskap til dine planer, kan det bli for mye av det gode. Unngå tendensen til overdrivelser. Du har størst utbytte av å tenke langsiktig og ha jevne, gode rutiner fremfor å ta skippertak.

blåtimen

Væren er et ledertegn og ildtegn som forbindes med lidenskap, entusiasme og målrettet fokus. Væren er pioneren og innovatøren som har mot til å satse der andre gir opp. Værens arketyp liker å nå målene raskt og effektivt. En vær er utålmodig, impulsiv, rastløs og ser stadig fremover mot neste mål. Betydningsfulle avgjørelser står for døren i ambisjoner og karriere. Sjefen eller noen over deg i rang kan ha betydningsfull innvirkning på dine beslutninger i denne perioden. Nå kan du styrke din status og posisjon, og Merkurs vending forover etter denne uken viser at brikkene faller på plass i løpet av uken. Sørg for å holde orden på detaljene nå. Gå ikke for raskt frem i relasjoner for tiden. Ta ett steg om gangen. Unngå å tvinge frem beslutninger. La naturen ordne opp og la deg flyte med.

Væren og Vannmannen er gode lagspillere. De er begge eventyrlystne og klare for ny spenning – både i og utenfor intim sone. Dette er en lidenskapelig relasjon og det er sjeldent kjedelige øyeblikk i en slik astrologisk duo. Generelt sett kan par ofte gå lei av hverandre, men denne super-relasjonen ser ut til å aldri gå lei av hverandres selskap. De er begge opptatt av tid både sammen, alene og med venner.

Vekten kan også være idealpartneren til Væren dersom begge har samme mål, eller lar hverandre bestemme annenhver gang. Lufttegn og ildtegn er de mest gunstige relasjoner for Værens tegn. De inspirerer hverandre og har felles oppfatning av situasjoner.

7 kommentarer:

  1. Härliga vinterbilder! Precis så ska vintern vara.

    SvarSlett
  2. Vakre vinterbilder. Blåtimen og lyset da er så fint.

    SvarSlett
  3. I like that you call it "Blue Hour". It is happening here too. The days are getting longer. I love it!

    SvarSlett
  4. Blue Hours sure does look pretty in your neck of the woods.

    SvarSlett
  5. Snow sceneries are just superb!

    SvarSlett
  6. Awesome photos and informative post ~ Xo

    Wishing you good health, laughter and love in your days,
    A ShutterBug Explores,
    aka (A Creative Harbor)

    SvarSlett
  7. Thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop, we appreciate you hopping in!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...