torsdag 5. januar 2023

Reklame som fenger

 

Jula er nesten over, men hos meg lever den i beste velgående ennå. I dag tok jeg ut kontakta til lysene på juletreet ute. Så jeg er i gang med å rydde ut jula, eller rettere sagt, rydde jula inn igjen... Juletreet inne røsser ikke så mye, og batteriene virker fremdeles. Det er årsoppgjør på jobben, så da er det vel ikke akkurat mye som blir prioritert når jeg kommer hjem. I morgen er det 13. dag jul, og varer ikke jula helt til 21. dag... eller påske? 


Gjennom året har vi fått noen mailer på jobben fra NH Bemanning, de leverer og leier ut selvstendige håndverkere. Dette en kreativ og hyggelig reklame mail som dumper inn. Vi trenger ingen håndverkere, men man blir jo litt spent på hvordan neste årstid blir representert...


Hadde de enda hatt en bilmekaniker... som du kan kanskje skjønner så er ikke bilen min frisk igjen. Den fikk tømt intercooleren for vann og olje, men den ble liksom ikke helt i hundre igjen. Den går ikke helt bra når den er kald, og motorlalmpa lyser i tide og utide. Så etter nyttår så har den vært på verksted to ganger for å fjerne feilkoder igjen. Når kodene er borte, virker den bra noen dager igjen. Så om de kommer tilbake, så må jeg vel oppsøke merkeverksted for å høre om de kan fikse det.



Dere får holde ut med litt mindre gjennomarbeidede innlegg uten bilder til årsoppgjøret er over på jobb. Så blir det turer igjen og masse bilder!





5 kommentarer:

  1. These cartoons are so good. Love the drawing and the colours

    SvarSlett
  2. Här har jag nästan städat bort julen men nu kom ju stukningen ivägen. Nåja, det blir väl klart så småningom. Kul och kreativ reklam. Även om ni inte behöver hantverkare så stannar de här reklamserierna kvar i minnet om ni någon gång behöver hjälp.

    SvarSlett
  3. I år har jeg snart ryddet bort julen. Bare litt igjen og så er julen over. Jeg liker best hverdager.

    SvarSlett
  4. Those are all really cute and very clever too. Thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett
  5. Kjekt med reklame som er morsom. Det er nok av reklame som er så dum at den virker mot sin hensikt = dette skal jeg i hvert fall fall ikke kjøpe!
    Lykke til med årsoppgjøret.
    Joda, jula varer helt til 21. dag :) Juletreet til det begynner å drysse for mye eller tar for mye plass.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...