tirsdag 10. januar 2023

Vinteren er ikke over

hensmoen

Før helga var det skikkelig vinter utenfor vinduet mitt på jobben. Litt småkaldt og en god del snø. Akkurat sånn det skal være i januar. Jeg vil ha mer snø og noen kuldegrader i det minste. Visste du at jo lenger sør du bor, jo mer opptatt er du av været og jo oftere sjekker du værmeldingen før du går ut på tur? 68% i Oslo mot 54% i nord.

hensmoen

I går så det sånn ut utenfor vinduet på jobben. Mindre snø, holke, men det var strødd i det minste. Elbilene står på rekke og rad, men jeg kan ikke si det frister meg. Apropos bil, så har min oppført seg eksemplarisk. Den er ikke reparert, men den har fått fjernet feilkodene. Min konklusjon er at om noe er feil så ville feilkoden kommet tilbake når jeg startet den igjen. Bilen er en mann, uten tvil.

hensmoen

I morgen er det møte med revisorene og da blir det overtid framover er jeg redd. Bare å stålsette seg, men jeg har sluppet billig unna. Det kunne vært mange flere dager med det. Jeg har fastsatt mye av ferien min utover i året, så nå har jeg igjen bare 4 dager. Jeg er godt fornøyd da det virker som første fastsatte plan allerede blir første helga i februar.

bordercollie

I dag gikk jeg tur rett etter jobb, Hr Yr hadde ymtet om sol, men den så jeg ikke noe til. Jeg passerte Ingrid og Kenneth, men ble spottet av Pink i stuevinduet. Hun var ikke sanu annet enn at hun informerte Ingrid om at jeg passerte og burde tatt henne med på tur. Ingrid ringte meg og lurte på om jeg ville ha selskap. Klart det. Vi gikk tilbake og da var nesten Ingrid og Dua mi klare for tur. Da ble det en runde rundt hengebrua, tidvis litt dårlig strødd for Ingrid, som ikke hadde piggsko. Men Pink var lykkelig. Om det ikke blir for seint i morgen etter jobb, skal vi prøve oss på en sparketur.



13 kommentarer:

  1. Ja, nå er det holkeføre over alt. Det var jo så fint før regnet kom. Sparketur høres hyggelig ut.

    SvarSlett
  2. ...we have no snow today, it has been like spring!

    SvarSlett
  3. I'm glad your car is still working okay and it's nice to have vacation time to look forward too.

    SvarSlett
  4. Ja, tänk om vintern kunde få vara fin vinter hela perioden och att vi kunde slippa töperioderna. Här snöar det men det har varit något plusgrad de sista dagarna så det hann bli lite isigt på vissa håll. Jag har inte varit ute mer än en för ett besök hos optikern igår och då var det snudd på lite slask i stan. Det ska bli kallare så när foten bestämt sig för att orka så hoppas jag att vintern är som den ska igen :D
    Vilken tur att ni kunde vända tillbaka så att Pink blev glad och nöjd :D

    SvarSlett
  5. Less snow compared to the previous two posts

    SvarSlett
  6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  7. Sorry it printed half of my comment!! That looks so cold, I would not be out walking in the snow! Happy New Year. Keep well and stay warm, Diane

    SvarSlett
  8. Beautiful world outside your window.
    Our weather has been crazy...67F tomorrow barely 42F on Saturday.
    Hugs Cecilia

    SvarSlett
  9. Winter is not over indeed. We're having storm after storm with no end in sight. Flooding in much of California. We're safe, but many are not.

    I love your walks. You're so disciplined.

    Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop.

    Have a fabulous Wordless Wednesday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  10. You inspire me to walk more. I have no excuse now :-). I like the "man car" comment - lol!

    SvarSlett
  11. Winter is a stubborn season- it will be months before we have warm sunshine! Cheers!

    SvarSlett
  12. Winter is no longer predictable and often not pleasant. Here it is up and down constantly. I long for a return to the winters of old when it stayed cold, snow blanketed the ground and it was predictable. These days precipitation is as likely to be rain as snow. Still, we have to live with it and do the best we can.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...