tirsdag 3. januar 2023

Nei jeg vil ikke

elv vinter 

2023 skal være et slikt år. Nei, jeg vil ikke. Helt klart, jeg vil ikke noe i år. I år skal jeg gjøre akkurat som jeg vil. Hva er det du vil i år? Jeg blir betalt for å ikke gjøre som jeg vil 7,5 timer 5 dager i uka. 168 timer er det i ei uke. 37, 5 av dem må jeg høre litt på hva andre mener. Det betyr 130,5 timer har jeg til fri disposisjon i uka. Jeg vil anta at du har omtrent det samme antallet til fri disposisjon i uka. Lær deg til å gjør et aktivt og gjennomtenkt valg for hva du vil bruke dem til.

måne

Selv om himmelen i livet ditt til tider er overskyet, selv om det er natt så sola ikke lyser, selv om månen ikke er "full"... Men jeg vil anta at en eller annen gang iløpet av uka, så er det lys i mørket ditt. Jeg gir deg en utfordring, bare denne uka her. Noter deg lyspunktene dine denne uka. Siden det bare er tirsdag i dag, så skulle det ikke være så vanskelig å finne. Kanskje du hadde en helt bedriten dag i går og i dag, men du har fem dager til for å vinkle livet ditt litt lysere.

Si NEI, jeg vil ikke, få et bedre liv!


7 kommentarer:

  1. I'm retired have have a perfect life. Hubby and I are growing old together and we're enjoying our golden years. We don't settle for anything less.

    Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

    Have a fabulous Happy Tuesday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  2. I've been retired doing mostly what I want to do since 2018, although I did start a bit earlier than that.

    SvarSlett
  3. Det finnes alltid lyspunkter, men det er noen ganger vanskelig å se de.

    SvarSlett
  4. Jag har hur mycket tid jag vill så för mig är det andra begränsningar som kan ställa till det. Men ljuspunkterna hittar jag och jag lever precis som jag vill och ingen annan bestämmer :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...