fredag 6. januar 2023

Eventyrlig fredag

min lille due

I dag har det snødd kjerringer igjen og det var egentlig litt småguffent. Men når jeg kjørte hjemover så var det nybrøytet og ikke strødd. Det er ikke ofte det er sparkføre, så når det er, ja da er det bare å sette alle kluter til. Ingen av mine hunder nå er veldig keen på å løpe uten å snuse. Tror ikke jeg har vært på sparktur med hund siden jeg hadde flater jeg. 

min lille due

Pink tenkte jeg, hun har sikkert lyst på tur med meg. Og når en stikker innom så må man jo kose litt med Dua mi før det skjer noe annet. Det var slett ikke Pink enig i, for sist jeg var innom så var det iskaldt og slett ikke noe turvær for noen av oss. 

min lille due

Jeg og Pink la i vei før det ble mørkt, hun tok jo helt av. Må leite fram selen etter en av flatene og piggskoene neste gang. Da blir det fart. Håper de ikke strør før vi får gjort det. Krysser fingrene for helga.

min lille due

Når vi kom tilbake etter turen, nei det ble ingen bilder fra sparketuren, for jeg hadde lagt igjen telefonen på stuebordet hos Ingrid og Kenneth. Jeg kostet av bilen til Ingrid, for hun hadde tenkt seg på butikken en tur. Greit for Kenneth å slippe handling etter jobb, så jeg var gladelig barnepike en stund. 

ei hånd og holde i

Hun var veldig trøtt når jeg kom inn fra turen, så hun sovnet nesten før Ingrid var ute av døra. Jeg storkoste meg med henne sovende på sofaen ved siden av meg. Hun sovnet i armkroken da. Det er noe eget med et sovende lite vesen i armene. Med tre unger selv så veit en hvor fort de okser. Hvor kort tid de vil ligge i armkroken og sove. Vipps så er de skoleunger, konfirmanter, videregående, voksne som flytter hjemmefra. Jeg skal innrømme at det hadde vært litt kleint om Kenneth kom krypende og ville sove i armkroken nå... er liksom for seint når de har passert 30...

min lille due


6 kommentarer:

  1. Små babyer ser så fredfulle ut når de sover. Ja, små barn bli fort voksne, så du må nyte stundene før hun blir voksen.

    SvarSlett
  2. Aw and they grow up so quickly. They are so very precious and your little grand is most adorable.

    Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop.

    Have a fabulous day and weekend, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  3. That little sweetie is totally adorable. I'll bet you could stare at that sweet face all day long.

    SvarSlett
  4. Det er ikke ofte du har ett blogginnlegg uten ett eneste hundebilde! Du er tilgitt, den lille Dua di er fortryllende :)

    SvarSlett
  5. Så fina bilder och visst är sovande barn otroligt fina. Men det är ju kul om de tittar upp ibland också :D

    SvarSlett
  6. So pretty this little one is.
    Thanks for joining this week at https://image-in-ing.blogspot.com/2023/01/before-abandoning-holiday-theme.html

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...