lørdag 28. januar 2023

Ikke helt enig

 pus katt kattepus pusekatt

Det har aldri vært noen tvil om at det er Daisy som er sjefen i huset over kattene. Oliver kan være så freidig han vil og prøve å ignorere henne. Men Daisy er litt som pappan i familien, når pappa røster seg, ja da hører ungene.

pus katt kattepus pusekatt

Det er ikke ofte hun sier fra, men innimellom så virker det som hun slett ikke er interessert i å leike, eller at gutta skal leike.  Andre kvelder blir hun med på leiken og de løper etter hverandre og gjemmer seg. Plutselig spretter de fram og løper den andre veien igjen.

pus katt kattepus pusekatt

I går ble det avtalt at jeg og Ingun skulle møtes for å gå en runde igjen. Det var lenge før jul vi hadde forrige tur. Jammen har det vært mye annet i høst og vinter som har skjedd, så det har ikke blitt kveldsturer. Det har vært iskaldt til tider også, da er det egentlig best å holde seg inne for å fyre i ovnen

pus katt kattepus pusekatt

På veien traff hun på Anne og Otto. De var litt tidlig ute så de kom opp på gårdsplassen, så gikk vi rundt om hengebrua på vei hjem igjen. Vi avtalte ny tur i morgen, men det var ikke Anne så gira på, for hun skulle feire julebord i kveld. Jeg lovet å fikse sol på formiddagen, så vi skal møtes klokka 11. 

pus katt kattepus pusekatt

Tidligere på dagen hadde jeg og Pink hatt årets første skitur. Det var en forholdsvis isete opplevelse i de partiene som løypa gikk i skauen rundt Igletjern. Vi skulle nok holdt oss i sola på jordene. Om sola holder seg utover dagen, så kunne jeg tenke med på prøve en skitur etter turen med Ingun i morgen.

pus katt kattepus pusekatt

Når jeg kom hjem fra turen i dag laget jeg meg litt mat, før jeg satte igang og vaske huset. Etter alle barnålene som hundene har dratt inn fra verandaen, etter at jeg kastet ut juletreet. Nå er det ikke så mange barnåler igjen på verandaen, så nå er det å håpe at jeg ikke får så mange inn igjen i stua. Jeg klarte ikke å motstå fristelsen til å ommøblere bitte litt når jeg først var i gang.

pus katt kattepus pusekatt

Hundene har trengt et bad etter at de var ferdige med løpetiden, så da såpet jeg dem inn og skyllet dem. Det er greit å ta det når en holder på å vaske, for man må jo vaske badet etterpå, avlikevel. Hår blir det "alle steder" til tross for at de ble børstet før jeg startet.

pus katt kattepus pusekatt

Jeg glemte å klippe klør, så det får jeg ta ør neste gang jeg skal vaske. Det er litt kaldt å klippe ute på verandaen ennå. Men jeg husket å skifte på senga. Sette på sengetøyet til vask og henge det opp til tørk. Kan vel si jeg utnyttet denne lørdagen.

pus katt kattepus pusekatt

Neste helg har jeg og Inger Synøve planer om hyttetur. Så denne uka får jeg lade opp noen batterier til både fotoapparat og hodelykter. Alltid kjekt med litt lys på hytte. Tenker Hailey blir hjemme hos mamma og pappa. Har mistanke om at det kan bli en litt i overkant aktiv helg fra fredag kveld til søndag, godt utpå dagen. Hr Yr har ikke meldt knallsol, men det kan endre seg. Det er jo en hel uke til.

pus katt kattepus pusekatt

Nyt lørdagskvelden!

pus katt kattepus pusekatt

4 kommentarer:

  1. Your kitties were sure pretty active with the wrestling and whapping. It sounds like you have a good cabin trip coming up. Enjoy the rest of the weekend!

    SvarSlett
  2. Det är kul att se vem som ska ta vilken roll när man har flera djur. Hos dig blev det Daisy som tog bestämmarrollen och hon är säkert en snäll och rättvis chef :D Men kanske bestämmer hon bara över kattkompisarna och låter hundarna sköta sig själva. Alla verkar trivas med varandra och det är ju det viktigaste.

    SvarSlett
  3. Ja, en må være sjefen i huset. Her er det min yngste katt som er sjefen. Flotte bilder.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...