lørdag 15. juli 2023

Det beste som kunne skje


Lucys liv står ved et veiskille. Hun har nettopp sluttet i jobben og har ingen anelse om sitt neste steg: Skal hun bruke sparepengene og forfølge forfatterdrømmen, eller flytte til London for å prøve å gjenopplive karrieren? Det virker nesten som skjebnen at hun samme kveld møter Caleb, en fremmed på en bar, og støter på Max, den store kjærligheten.

Det beste som kunne skje er en feiende og uforglemmelig roman for alle som noen gang har trodd på skjebnen og sjelevenner - eller stoppet opp for å lure på hvordan livet kunne sett ut hvis man hadde tatt et annet valg.

Ja vi har vel alle tenkt tanken "hva om jeg hadde valgt annerledes" "hva om jeg hadde gjort det og sagt det isteden" Hva hadde skjedd da? Jeg må innrømme at jeg tror litt på skjebnen og at ting har en viss forutbestemthet. Jeg tror ikke på tilfeldigheter, jeg tror det er ting som er ment å skje. Boka var fin og den er absolutt verd å lese. Den bygger opp to forskjellige senarioer og ender tilnærmet likt. Det er bare få nyanser som skiller.

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...