lørdag 16. januar 2016

-25 kalde grader


På morgenen i gå når jeg skulle på jobb ville ikke bilen starte, så da var det greit at Leif jobber bare noen hundre meter lenger bort i gata enn meg. Han slutter tidlig på fredager, så da kom jeg meg tidligere hjem også. Da slapp han å dra ned igjen for å hente meg. 


Det ble en runde på jordet før middag. Siden det var så kaldt fikk alle hundene på seg dekken. Teddyfor med refleksbånd.


Base i snøen er noe av det beste de vet om vinteren. Jeg hadde ikke ski, så det tok litt lenger tid rundt i løypa enn ellers. Så nå hadde de virkelig tid til å kunne base så mye de orket. Går jeg på ski så må de henge med isteden.


Men det ble litt fart etterhvert i går også, det tok bare litt tid å komme igang.


Men om det er snø eller ei, så er farten på topp. Håper på litt mildere vær, til tross for mer snø i går kveld så er det ikke direkte varmegrader i dag heller.


Det startet brått å snø når jeg var i Hønefoss i går kveld for å plukke opp Merethe på bussen. Når vi kjørte hjem riktig lavet det ned.


God helg!

4 kommentarer:

  1. -25..da har man lov til å si det er kaldt! Det er greit nok så lenge man er i bevegelse, og så er det ubeskrivelig godt å komme inn etter en luftetur...

    SvarSlett
    Svar
    1. Nå er det nærmere -28, så jeg tror det blir husarbeide i dag isteden for skitur.

      Slett
  2. Så skönt att ha varma täcken när det blir så kallt! Då kan man rusa fram genom snön så mycket man vill... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...