fredag 7. februar 2020

Fem en fredag #6


Det er Elisa Matilda som holder 5 en fredag, så i og med at det er fredag i dag så var det bare å titte innom for å se hva jeg skulle svare på denne gangen. Ha en helt utrolig flott helg, nyt helga før det er en ny arbeidsuke igjen! 


Vilken typ av spel gillar du mest?
Jeg liker egentlig ikke spill, kortspill kan gå ann. Eller spill på pc som du kan spille selv uten å måtte forholde deg til andre motspillere annet enn samarbeide for å få til ting. 


Vilken kategori kan du bäst i frågesporter?
De som går på generell almenkunnskap, sunn fornuft og hverdagslivet.


Monopol eller Risk?
Her måtte jeg ty til Mr Googel gitt, for Risk har jeg ikke hørt om engang. Jeg burde kanskje skjønt at det ikke var et spill for meg av den grunn. Monopol har jeg spilt mange ganger, men det er ikke så favorittspill, det tar jo så kjempe lang tid.


Spelar du något spel i mobilen?
Tidligere spilte jeg litt, men mest på pc. Litt puslespill og ordspill ble det endel av i sommer, men telefonen bruker jeg stort sett til telefonsysler.


Är du en dålig förlorare?
Ja helt elendig! Vi snakket om dette i lunsjen på jobben i går. Da var det et par som mente en skulle lære ungene å bli gode tapere. Jeg ser ikke problemet med å være en dårlig taper, det viser at en har høye ambisjoner. Det er ingen vinnere som er gode tapere. Jeg mener at de som tror at de kan lære ungene å bli gode tapere ikke har skjønt hvordan folk er født. Det er ikke til å se bort fra at de som har ambisjoner og har mål i livet ikke kan lære at det er helt greit å bli sist og være fornøyd med det. Er du med på skirenn så går du for gull, du tar ikke en ekstra sveiv innom sekretariatet for å ta overblikk over funksjonærene?

10 kommentarer:

  1. jag har noh aldrig tävlat på riktigt :)

    SvarSlett
  2. Lite grand kan vara kul att spela. I lagom takt, tycker jag, men det får inte bli en sport, inte ta överhand.
    Trevlig fredag!

    SvarSlett
  3. Haha, gillar ditt resonemang kring vinnare och förlorare! Du har (minst) en poäng!

    SvarSlett
  4. har aldrig gillat spel. har inget emot att förlora eftersom jag inte engagerar mig. i andra fall gillar jag förstås inte att förlora

    SvarSlett
  5. Jättebra svar på Elisas frågor! Jag håller med dig om att vara dålig förlorare ;)

    SvarSlett
  6. Jag gillade spel mer när jag var ung. Nu håller jag mig undan från det mesta som innebär tävling men om jag någon gång spelar ett spel så blir jag inte ledsen eller arg om jag förlorar. Men naturligtvis blir jag glad om jag vinner :D

    SvarSlett
  7. Du är inte ensam om att inte känna till Risk. Det gjorde inte jag heller. Är värdelös på bräd- eller dataspel.
    Däremot har jag ju spelat fotboll och håller helt med dig om goda/dåliga förlorare. Har man förlorat en kamp, ska man ju vara motiverad att göra bättre ifrån sig nästa gång. Och det gör man inte om man är en god förlorare.
    Tror dock att du och jag är ganska ensamma om den åsikten...

    SvarSlett
  8. Monopol och att vara dålig förlorare är inte en bra kombination. Det är så min syster är.

    SvarSlett
  9. fantastiska pärlemormoln du visar upp! Jag gillar spel, framför allt om man är några stycken, jag spelar gärna med barn och barnbarn! Trevlig helg!

    SvarSlett
  10. Haha, jag tycker att det har gått ganska bra för mig i livet trots att jag aldrig brytt mig om ifall jag vinner eller förlorar i spel. Däremot var jag ju ledsen om någon annan hade bättre betyg i något ämne än jag när jag gick i skolan.
    Ingrid

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...