mandag 7. mars 2022

Glad mandag

 solkos

Jeg er glad det er mandag i Norge, det er endel andre land det ikke er fult så morsomt å våkne opp i en mandag. Om man skal se historisk på det, så tror jeg ikke at vi har så mye å frykte fra Danmark eller Sverige i dag. Til tross for at vi ikke har vært selvstendige lenger enn siden 1905. Jeg er glad det er et utrolig nydelig vårvær om dagen. Jeg er glad jeg har anledning til å sette meg ned i solveggen med både appelsin og ei krimbok. 

golden retreiver

Jeg er glad jeg har muligheten til å ta med meg noen firbeinte på tur i flott landskap. Hvor jeg bare kan tusle rundt for å ta noen bilder og bare nyte det flotte været i strandkanten. Bildene fra helgas tur kommer seinere i uka. Akkurat nå er det ikke det som er prioritet. Godt å bare sitte rolig på kveldene etter aktive dager ute i sola. Jeg er glad det har blitt lengre lysere dager, så en kan nyte litt sol etter jobb også. Jeg er glad Patran endelig er ferdig med rekrutten så hun fikk ei helg hjemme. 

leonberger

Om det gjemmer seg noen valper i Bellas mage er jeg ikke så sikker på. I dag er hun 6 uker drektig,42 dager og det burde være flere tydelige tegn. Det er igjen røflig 21 dager. Er det valper så er det ikke mange. Men hun har blitt latere på en måte, litt mer trøtt om kvelden og jeg synes hun har forandret fasong rundt magen. Hun har liksom blitt litt rundere, men magen nedenfor ribbeina er det ikke store endringer på, ikke er puppene blitt mer fremtredenen heller. De er ganske like Hailey sine. 

leonberger

Er det noe mer å være glad for i dag da? Uka og helga er nesten helt uten planer, bare en middag på Pampas på fredag, ellers er ting ganske åpne så langt. I kveld er det turplaner med Ingun, så får vi se hvordan hun jobber om det blir flere turkvelder seinere i uka. Jeg har bestilt meg litt småsnacks fra "Blivakker"  så da dukker det vel opp ei pakke i postkassa innen få dager. 

leonberger

Planene for sommeren begynner å dra seg til. Om det ikke blir valper så starter de i mai, om det blir valper så må jeg drøye til juni. Innen sommeren er over skal jeg til Røros, så får vi se om det blir noe Helgelandskyst på oss. Lenger nord enn Mo I Rana blir det nok ikke. Så lenge har jeg ikke tenkt å ha fri i en smekk. Det blir ferie med hund i år også, en ferie med mange stopp og turer i fjellet. Første stopp blir Prestholdtseter regner jeg med. Om det blir ferie eller helg har jeg ikke bestemt meg for. 


6 kommentarer:

 1. Härligt att det finns så mycket att glädjas åt :D Jag skulle också kunna få till en ganska lång lista på allt som gör mig glad och bara det är ju något att bli glad av :D

  SvarSlett
 2. Vilka härliga bilder! Jättekul att du har upptäckt Glad måndag. Måste säga att jag troligen skulle bli av med min hudrädsla om jag tittade mera på dina fina "killar" - åtminstone på distans, så här framför datorn alltså;-)

  PS. Synd att det inte gick så bra med Weekly photo challenge. Inte ditt "fel" utan jag tror att de flesta redan hade tröttnat på utmaningen innan. Man såg ju de sjunkande antalet bidrag. Himla synd om du frågar mig, för temat var riktigt bra. Men kul att du försökte i alla fall:-) DS.

  SvarSlett
 3. You have lots of happy things today. Good for you.

  I see you're planning your summer. I'm coming along with you.

  I'm waiting on the puppies too.

  Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

  Have a fabulous Happy Tuesday, Lillian. Scritches to all the furbabes. ♥

  SvarSlett
 4. SO much happiness, I truly loved seeing it all here. Thank you and may your day be beautiful and blessed.

  SvarSlett
 5. Your posts are always so fun to read and admire the photos! Take care!

  SvarSlett
 6. We are blessed to live where we do as well -- today's news certainly brings those thoughts to mind. ... nice to have family visiting and I like how you are planning for the summer time instead of just complaining about the long winter.

  And best wishes for a healthy puppy delivery. The Mama is a beautiful dog!!

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...