fredag 4. mars 2022

Tro, håp og kjærlighet

 pus katt kattepus pusekatt

Det var flere enn Oliver som hadde store øyne når jeg kom litt seint fra jobb i dag. Jeg hadde nemlig vært på Sessvollmoen og plukket opp Patran, til sin første perm. Alle de firbeinte stormet til for oppmerksomhet og kos. 

solnedgang

I dag var første gangen jeg har klart å kjøre nyveien på Jevnaker der jeg skulle, ikke bare ene veien, men hjem igjen også. Patran kjørte hjem i dag, for hun hadde tross alt ikke kjørt bil på to måneder. En nydelig solnedgang og når vi kom til Eggemoen var det to elger som tuslet over veien. Skulle nok hatt med kamera mitt i dag, men når en har det med så er det aldri noen dyr som tusler hverken hit eller dit har jeg inntrykket av.

pus katt kattepus pusekatt

Til tider ser det ut som Oliver godt kunne gått over til 5:2 dietten, fem mus og to tørrfor, men all fysisk aktivitet er bra for kroppen, så det blir noen springmarsjer når vi er på tur. Det varierer litt på hvor interesert Bella er i at det skal skje noe.

cocker spaniel

Med skikkelig perlevær som det er meldt i helga, så må man ut på tur med fotoapparatet. Da er det bare å snøre på seg turskoa og nyte sola.


5 kommentarer:

 1. Beautiful cat. Wow.

  I linked this post to Feline Friday.

  Have a fabulous day and weekend. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett
 2. What beautiful photos of Oliver in the snow! Ginger cats always melt my heart.

  SvarSlett
 3. Det har varit några härliga dagar med ljuvligt solsken på eftermiddagen och jag har njutit i solen. Låter som ni får en fin helg också :)

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett
 4. Djur är så underbara som verkligen visar att de blir glada. De kanske inte hade tänkt på att de hade saknat henne men kom på det när de fick se henne :D
  Det härliga vårvintervädret verkar fortsätta.

  SvarSlett
 5. Der Sonnenschein verlockt natürlich zu einer Wanderung im Schnee....
  wenn sogar die Katze Lust darauf hat...
  LG. Karin M.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!