mandag 21. mars 2022

Paulsevillaen

 skautur

Skautur må det bli når det er søndag og knallvær. Mange varmegrader og snøen er nesten fraværende i veien. I allefall der det har vært sol. Litt is der det er skygge, så der var det ikke fult så klinete. Men nå går vi en fryktelig klinete tid i møte. Særlig med hunder i hus.

paulsevillaen

På vei til Bjørneplassen har de hogget masse de siste ukene, så nå har Paulsevillaen kommet fram fra "jungelen" Jeg kan ikke huske at det har bodd noen der, men jeg husker noen brukte den som landsted for 30 år siden eller så. Ikke vet jeg om noen som har brukt den som hytte senere heller. 

paulsevillaen

Tilstanden var rett og slett mindre innbydende. Her var det nok å kikke inn døra, godt verandaen var råtten så døra var langt oppå veggen.


Du har tak over hodet, men det er ikke veldig mye mer du har heller. Etter litt sjekking med noen som bor i nærheten så fikk jeg litt opplysninger. Ole Arve visste ikke så mye, men mer enn meg. Det bodde noen karer (brødre?) som het Krokvik da han var ungdom og de hadde vel litt brennevin. 


Etter å tittet inn gikk vi ned igjen til veien og fortsatte runden om Bjørneplassen og hjemover om Gardhamarsaga.

paulsevillaen

Det er synd verandaen var råtnet ned, for nå var det virkelig blitt flott utsikt der. Ser jo praktisk talt helt hjem.

tuntre

Var dette det gamle tuntreet kanskje?

tømmerlunde

Ikke lite tømmer etter et par dager med hogst.

leonberger golden retriever

På andre siden av Væla lå det bra med snø ennå, men det var ikke nok til å få vasket av hundene særlig.


En herlig tid framover nå for hundehold på bygda...

cocker spaniel

 Jeg og Ronja koset oss noen timer i sola før det var på tide å tenne i ovnen og lage litt middag. Hailey og Bella endte i snøen i hundegården så lenge.

boklesing

Denne helga har vært god opplading for ennå en uke på jobb. Neste helg skal klokka stilles en time fram, Marius og Merethe kommer på besøk og kanskje Putin er død...


4 kommentarer:

 1. Die Paulse-Villa war bestimmt in besseren Zeiten ein schöner idyllischer Ort. Aber wenn alles herunter gekommen ist, dann ist es nicht sehr gemütlich. Eine tolle Aussicht in schöner Lage...
  LG. Karin M.

  SvarSlett
 2. Älskar sista meningen i ditt inlägg. Håller sååååå med dig om den önskan:-)

  PS. Härliga bilder förresten:-) DS.

  SvarSlett
 3. What absolutely stunning pictures of your beautiful Norway.
  Your pups are gorgeous.
  I too agree with the last sentence.
  Hugs Cecilia

  SvarSlett
 4. Vad synd det är att det lilla huset har förfallit under lång tid. Hade det varit i bättre skick skulle säkert någon vilja betala en relativt stor summa för att få ha den utsikten från verandan. Men det är nog bara rivning som gäller.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...