torsdag 17. mars 2022

Jentetur til Kongsberg

kngsberg musikkteater

Jeg og Ingun skulle egentlig på julekonsert med Didrik Solli-Tangen, men når Ingun jobbet netter så var det litt vanskelig å få til før jul. Men ved en tilfeldighet så kom jeg over at han skulle ha en håndfull konserter i mars. Når billettene ble kjøpt var det lettere usikkert om Bella skulle ha valper i slutten av mars eller ei, så vi gikk for nærmest mulig tidligst mulig og endte opp i Kongsberg.


Vi dro så tidlig at vi spiste før konserten, valget falt på BigHorn SteqkHouse i Kongsberg. Maten var veldig god, men servetrisen var en smule merkelig. Vi ble møtt i døra med at det ble lenge å vente på maten, for det var 10 stykker foran oss som hadde bestilt. Vi hadde et par timer før vi skulle på konsert, så tenkte at det ikke gjorde noe. Maten kom raskere enn enkelte steder jeg har spist som ikke har advart om kø foran oss på steikeplata.

pepperbiff

Det ble pepperiff, men bakt potet hadde de bare fredager og lørdager sa servitrisa som hang over bordet da vi krysset av på kortet. Trodde poenget med slike kort var at de ikke skulle stå og henge ved bordet jeg da.

iskremdessert

Jeg bevilget meg dessert, mens Ingun gikk for Kaffelatte med sukkerbiter. Knallgod mat hadde de, så skal jeg spise i Kongsberg igjen, så blir det nok der.

Didrik Sollie Tangen

Han tok oss med på en historisk reise fra sin første offentlige opptreden og øvelser, utdanning og treninger hos personlig sangpedagog til karrieren begynte å ta av. Kjente sanger helt fram til i dag. Bed billetter på første rad så ble det nesten som en intimkonsert.

* *

Så da ble det julestemning i mars! Fineste julesangen som finnes.






3 kommentarer:

  1. Vilken tur att det blev fler konserter med honom och att det passade bättre för er att ta er dit. Lite irriterande med en servitris som inte kan lämna en ifred men maten kompenserade nog för det. Den ser väldigt god ut. Jag lyssnade bara en kort stund på sången eftersom den påminner mig om båda mina föräldrars begravningar. Men den korta snutt jag hörde (första strofen) lät väldigt fin.

    SvarSlett
  2. Jeg var og spiste der for første gang i sommer, og maten var god syntes jeg også. Didrik er så flink til å synge, at det er en fryd å høre han.

    SvarSlett
  3. Låter som en härlig kväll i sin helhet. Känner inte till artisten men bara att komma ut och lyssna på musik är fantastiskt. Det var ändå bra att de förvarnade om att det kunde ta tid. Det är alltid bättre att leverera över kundens förväntningar än under.

    Ha det gott! Carina

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...