lørdag 12. mars 2022

Kanskje det blir en bra dag

 leonberger


Bare en liten mellomlanding i sofaen etter dusjen. I dag har det vært skikkelig knallvær ute, med vindstille og solskinn. Klokka har bikket 21000 skritt og ennå er det mye igjen av dagen. Jeg har vært rimelig flink til å følge med på klokka for å ta EFIT bilde. Men de bildene får komme i morgen. Det blir nemlig middag og støttekonsert for Ukraina i Hønefoss i kveld, så jeg ligger ikke akkurat på latsiden denne helga.

alaskanmalamutt

I går var det ei på jobben som hadde med seg alaskanmallamuten sin på jobb. Jeg har hilst på Pia tidligere, så når hun entret kontoret mitt, ble det litt kos. Pia er trivelig hun.

nøkler

Når du får en boks med nøkler på kontoret som ingen veit hvor passer... er det da du skal avvente god tid og løpe rundt for å finne et nøkkelhull som passer... eller skal du vente på at nøkkelhullet kommer til nøkkelen? Begge deler tar omtrent like lang tid vil jeg anta.

pepperbiff

Når jeg og Wenche Lill spiste pepperbiff og bakt potet på Pampas i går spurte jeg om det var ledig bord i kveld også. Det var det ikke. Det var så si fult i går kveld og Patran snakket om at de så vidt hadde fått bord forrige helg da hun var ute å spiste på lørdagen. En av grunnene til at jeg har likt meg så godt på Pampa er at det aldri er stinn brakke der. Samt at de er en av ytterst få restauranter som kan steike biff. Skal det bli til et overfylt sted, så får jeg vurdere favorittstemplet...

golden retriever leonberger

Hailey nyter ferien hos Julie. Julie og resten av familien var godt forøyd med henne og jeg har vel mistanke om at det ikke skorter på kos der. Hun hadde slått seg til ro og ikke brydd seg om marsvinene i det heletatt. Flink jente det. Tipper hun er sliten når hun kommer hjem etter så mye egentid.


3 kommentarer:

  1. I usually don't blog on the weekends, but you mentioned that you were going out to dinner on Friday night and I had to see what you ate. Delicious looking. I would have loved to have that dinner. Wow.

    Have a fabulous weekend, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  2. Du behövde nog mellanlanda lite i soffan mitt i alla steg du hinner med. Vad fin Pia är. Jag hade gärna också gosat lite med henne. Men jag vill ju helst gosa med alla hundar och katter jag ser :D Jag har också haft ett gäng med nycklar som inte verkade passa någonstans. Till sist slängde jag dem. De fanns i mina farföräldrars lägenhet och jag fick ta hand om dem. Mina egna nycklar har jag ganska bra koll på.

    SvarSlett
  3. Det er imponerende hvor mange skritt du går! Flotte bilder av hundene dine.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...