lørdag 15. august 2020

Aktiviteten i august

 Slanking driver jeg ikke med, men det er ikke til å komme fra at litt oppstramming ikke er så fryktelig dumt. For som ei på jobben sa, om man blir for tynn så blir puppene borte... det skal vi ikke ha noe av. Men litt oppstramming av resten av kroppen er ikke å se bort fra. Om man ikke skal se så fin ut, så bør man i det minste prøve å få fram sin beste side i det minste. Det gjelder vel både om man er singel eller ei.


 Det har vært en forholdsvis laber forsommer, så når august kom fant jeg fram klokka igjen for å se om jeg kunne få litt progresjon i aktiviteten. Det kom noen regnskurer i august også, men værmessig så fristet det mer å være aktiv i det minste. For å måle strekning på klokka må en tracke, men skritt det teller den uansett. Så målet for august var å telle skritt. Kun faktiske skritt, ikke sånn at jeg måtte gå for å oppnå visst antall skritt om dagen. Nei press skal en ikke legge på seg. Konkurranseinstinktet er høyt nok om det ikke behøver å trigges noe vesentlig.

1. august - 20 541 skritt
2. august - 13 480 skritt
3. august - 20 511 skritt
4. august - 9 425 skritt
5. august - 18 486 skritt
6. august - 8 748 skritt
7. august - 16 029 skritt
8. august - 16 191 skritt


Så ble det ferie og jeg hadde ingen planer om å måle aktiviteten hver dag. Det ble jo en lang fjelltur som resulterte i over 34 000 skritt den dagen, men gjennomsnittlig på en vanlig dag så ligger jeg mellom 15 og 20 tusen skritt. Over anbefalt mengde, så da er det sikkert bra. 


Flott vær i helga og Patran jobber på stranda, så i dag skal jeg og Kjersti ligge strøkne i sanda og nyte late feriedager i beste "desperate housewives" stil. 

1 kommentar:

  1. Det var väldigt många steg du går om dagarna och det är både nyttigt och bra gjort. Både du och hundarna har säkert lika stor glädje av era långa vandringar :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...