torsdag 6. august 2020

Bella møter Virre


Nå som ferien er over for de fleste var det på tide å ta en tur på Sokna igjen for å hilse på valpen til ei venninne. Virre er en finsk spets som satte pris på Bellas selskap på mandag.


Men før de skulle leike så gikk vi Blystadrunden så vi fikk skravlet litt. Tatt igjen det tapte siden i vår. Det er lenge siden vi har hatt en skikkelig slarverunde nå. Men det blir slik når vi har nok med vårt eget liv og det som skjer der. Men det er viktig å ta vare på venner og sette av tid til dem.


Så endelig var runden over og vi satte oss ned på tappa med litt brus så hundene kunne få leike litt. Valper leiker selv om det er bitte litt størrelsesforskjell.


Vi må ikke vente så lenge til neste gang de møtes, Men snart er det jakttid og da skal Virre finne fugl.


Litt skeptisk når han fikk ertet opp Bella så hun løp etter han, men han smatt gjennom tujaen og hun måtte løpe rundt. Akkurat det hadde jeg ikke regnet med, jeg hadde trodd hun hadde brøytet seg vei gjennom buskene hun også.


Om han ristet i beinet hennes så var det ikke antydning til noen reaksjon hos henne. 




2 kommentarer:

  1. Det ser alltid kul ut när en liten och en stor hund leker tillsammans. Men de brukar vara duktiga på att anpassa sig och jag har flera gånger sett hur stora hundar lägger sig ner för att kunna leka med en liten kompis.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...