mandag 31. august 2020

Aller siste sommerdagen i år


Pass deg, eller så kommer jeg å tar deg! Jeg spiser deg opp med de spisse tennene mine og klorer deg til blods med de skarpe klørne mine...

Ny mandag, ny uke og jammen er det en ny måned i morgen. Man må passe på å nyte den siste sommerdagen i år. Jeg har tatt meg feriedag på jobben, for Patran skulle til tannlegen. Da passer det å ha ei kort uke før det blir pes. 


Når Oliver tror det er tur på gang så kommer han som et olja lyn. Det holder at det er tur på jordet for han, eller en liten runde oppe i havna. Han legger i vei og det virker som om han skal tøffe seg for de andre.


Han er ikke veldig glad i å posere foran kamera, så det er bare å knipse i vei når han finner det for godt å ta en liten stopp i all løpinga. Det blir ikke noe glad mandag innlegg i dag, til tross for at det er mandag. Siden det ikke er så store endringer i noen retning, så er man vel glad for det samme som sist uke.


Kattene kommer daglig med mus i munnen og tar seg en fugl til dessert i ny og ne. Flinke jegere som gjør seg fortjent til et sted å sove og litt mat til tider.


Så får han det brått veldig travelt og legger i vei nedover jordet i en vill fart. Tror nok han skremmer de musene som er der isteden for å klare å fange en. Men han skal vel ha det litt gøy også til tider. Ikke bare være effektiv jeger.


Hailey synes også det er knallgøy å løpe på jordet. Hun og Bella tar seg en liten runde på egenhånd noen ganger. Ser de lusker rundt samme runden som jeg pleier å ta dem med på.


Vi får nyte solskinnsdagene når de er her, brått blir det sikkert dagevis med regn og uvær. Skikkelig høsstvær som gjør det ufyselig å være ute. Da det er best å sitte inne ved vedovnen med ei bok isteden.

Nyt uka som kommer!





2 kommentarer:

  1. Herlige dyr..også så "levende"og fine bilder .. Fin uke videre til deg også <3

    SvarSlett
  2. Kul att få se lite mer av Oliver och han verkar leva ett väldigt trevligt liv. Han sköter sitt jobb som musfångare och har kul på samma gång :D Det har varit ett underbart väder men det blir nog mer höstlikt nu. Och inte gör det mig något. Jag gillar hösten.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...